Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a távkapcsolatokban?
gratulálunk te vagy 100. aki ezt a kérdést feltetted.
a nyereményed egy jó nagy semmi. :)
igen.
több távkapcsolatom is volt már.
a probléma sosem a távolság volt, sokkal inkább a bizalom.
hisz elvégre ha egy városban laktok, és nem találkoztok csak 7 végente mert suli meg stb, az is távkapcsolat, és a bizalom ott is igen fontos.
60 km re lakik a mostani barátnőm. nemsokkal több mint egy éve vagyok vele. sokak szerint ez nem távolság, de ha szegény vagy mint én igenis az kifizetnia buszjegyet, vagy megtankolni a kocsit, mindkettő ha oda-vissza utat számolunk kb 4000 ft. amit ugye hetente meg kell tegyek. az akkor egy hónap alatt 16000 kb, és mág neki semmit sme vettem ,csak ott vagyok.
Kivitelezhetőbb jóval, ha diák vagy, mindjárt félár az egész..:) barátnőm is 400 ft ért ittvan, mert van 15 km es bérlete a város és a lakóhelye között, ez a város meg tülünk kb 50 km re van. :) szal jah.
Nem a távolság fontos, hanem a bizalom!!!
Én hiszek...
Sőt szerintem jó dolog,ha a két ember imádja egymást,és nem lépnek félre...
Ha állandóan a nyakamon lenne,egy idő után rá lehet unni...így legalább a táv miatt leírhatatlan milyen jó érzés mikor egy hét után látod a párod...valamiért másabb,mint minden nap látni:)
hiszek abban, hogy valakinek működhet, csak nekem nem.
próbáltam már, a vége katasztrófa lett. nálunk nem is a bizalommal volt gond (bár lehetett volna, mert a szemét megcsalt- sokáig), hanem igenis azzal, hogy nem találkoztunk eleget. kéthetente hétvégén találkoztunk. ez nekem nem volt elég- mondjuk neki se, de én azért ettől sokkal hisztisebb és feszültebb voltam, mint ő. egyszerűen nekem nem működik, nekem kell az, hogy akármikor találkozhassak vele, ha úgy hozza a kedvünk.
de biztos vannak, akiknek ez működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!