Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ti össze jönnétek egy antifasziszta sráccal? Aki antifafasiszta akció és Good Night White Pride pólóban mászkál?
Nem kell ehhez 5-6 fős társaság: nem az zavar, hogy nem szereted a gyökér fasisztákat (én sem), hanem a Good Night White Pride felirat: csak a fekete meg a homár lehet büszke magára? Bizony én is letépném rólad azt a pólót és utána megpróbálnám letuszkolni a torkodon - akár ott van a csajod, akár nem.
És igen, gondolom lejött hogy nem vagyok lány.
Ká ügynöknél amúgy a pont.
Nem kérdés, hogy akik náculnak mostanában nem 100asok, viszont torony magasan a balszél viszi az idiotizmus zászlaját.
Ilyen egyszerű gyerek vagyok: nem google-ozok ki mindent, csak elolvasom, értelmezem és ha nem tetszik, akkor hangot adok a véleményemnek. Szóval mindegy mit kellene hozzágondolnom - a lényeg, hogy mit értek meg belőle.
Egy munkatársammal pár éve volt összetűzésem egy ilyen feliratú kitűző miatt: megfogtam a jelvénykéjét, behajítottam a kukába, aztán cserébe letettem az asztalára egy százast - de ilyen felirattal ne rohangáljon a látómezőmben.
Nem értem miért kell állandóan tele szemetelni mások kérdését és miért elkanyarodni a kérdéstől! Meg miért kell olyan embereknek válaszolni akiknek nem szól a kérdés...
Te szegénységi bizonyítványod, ha valakibe bele kötsz egy ilyen felirat miatt mert te mást hiszel az adott feliratról! :D
Nem hinném, hogy az én szegénységi bizonyítványom lenne.
Egyébként meg a neonácik, skinheadek meg hungaristák száma látványosan csökkent, szóval úgysem kell rettegned vagy azzal próbálni felvágni, hogy félelem nélkül viselsz ilyen feliratokat az utcán - a normális csajok sokkal inkább a viselkedésed meg az egyéb dolgaid alapján ítélnek meg.
Kedves utolsó! Antifasziszta rövidítése az antifa.
Másik kommentelőnek, de igen a szegénységi bizid mert nem fogalom zavarban szenvedsz sajnos. És ez a legnagyobb baj sok emberrel sajnos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!