Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjjeli-akció. Hogy legyen?

Figyelt kérdés

A barátommal még soha nem aludtam együtt, mert nem engedik (kiv. egy sulis út folyamán). Mostanában sokat találkoztunk, de ma is szeretnénk.

Azt találtam ki, hogy ő eljöhetne hozzám éjjel és itt is aludhatna, mikor már lefeküdtek a szüleim.

A szobám az emeleten van, anyáék lent alszanak. Már nem egyszer beakartuk vállalni, de aztán mindig megijedtünk. Csak attól félek, hogy a lenti ajtón, ha bejönne, észrevehető lenne, mert másképp nem tudom beengedni. A szüleim soha nem járnak fel hozzám és reggel pedig mennek el korán, csak du. jönnek haza, addig a barátom is hazatudna menni.

Kicsit extrém, bevállalós, félek is tőle valamennyire, de olyan jó lenne, meg a lebukás esélye is szerintem kicsi.

Nos, bevállaljuk vagy ne? Hogy legyen?

19/L

2011. máj. 14. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És képes vagy 0 hanggal szeretkezni? :)
2011. máj. 14. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megtenném. Felnőtt, nagykorú vagy. Ha mégis felfedeznék, hát annyi. Minden csoda három napig tart. Utána legalább nem kéne bujdosnotok.
2011. máj. 14. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Csak védekezzetek!!!
2011. máj. 14. 13:37
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez így van.

Nem vagyok képes, de annyira nem hallatszódik az le. :) Ja és mindig védekezünk. :)

2011. máj. 14. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Én már másztam fel a ház oldalán is:))))
2011. máj. 14. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
19 évesen hogy, hogy nem engedik, hogy a barátoddal aludj?:S
2011. máj. 14. 13:53
 7/12 anonim ***** válasza:
és mi lenne ha aKKOr menne hozzátok,ha nincsenek otthon a szüleid és ott lenne mondjuk egy napig ? akkor nincs tul nagy rizikó ha nem mennek fel a szüleid kaját meg tudsz felvinni! :)
2011. máj. 14. 13:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Én nem vállalnám be. Ha véletlenül lebuktok, akkor a szüleid valószínűleg nagyon pipák lesznek, és egyéb következményei is lehetnek. Egyébként sem lenne fair átbaszni őket, szerintem. Elveszítheted a bizalmukat.
2011. máj. 14. 14:21
 9/12 Girlnextdor ***** válasza:
en nem tennem ezt meg! inkabb uljetek le es beszeljetek meg a szuleitekkel. En mar 22 vagyok es a szuleim (inkabb apum) kijelentettek, hogy amig nem lesz egy fiu min. a volegenyem addig az o hazukban nem aludhatok vele:)) hat nevettem ezen egy nagyot s mivel anyum nyitottabb mint apum elmondtam neki, hogy ugye nem feltetelezi hogy (130km-re lakom toluk a baratom 5percre tolem) nem szoktunk szeretkezni vagy egyutt aludni. Anyu mondta, hogy de tudja, hogy mi a helyzet de apanak ez sertene az apai onbecsuleset es a miatt nem engedi mert meg mindig az o kicsi lanyanak tart es ovni akar. Igaz, hogy nem ertem meg teljesen apa szemszoget de tiszteletben tartom mivel o az idosebb, iskolaztat es szeretem annyira, hogy azt a havi 2-3napot amit a szuleimnel toltunk kibirjam ugy hogy nem alszom a szerelmemmel:)
2011. máj. 14. 14:28
 10/12 A kérdező kommentje:

Hm, érdekes.

Bár igaz, holnap d.e. is eljöhetne, de anyáék már hajnalban indulnak, akkor meg még ki bír felkelni?

Mondjuk 9 körül jó, ha eljön. Akkor is itt lehet du. x ideig. Ez nem rossz ötlet.

Még meglátjuk, hogy mi lesz, mindenesetre köszönöm a tippeket, tanácsokat!

2011. máj. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!