Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjjeli-akció. Hogy legyen?
A barátommal még soha nem aludtam együtt, mert nem engedik (kiv. egy sulis út folyamán). Mostanában sokat találkoztunk, de ma is szeretnénk.
Azt találtam ki, hogy ő eljöhetne hozzám éjjel és itt is aludhatna, mikor már lefeküdtek a szüleim.
A szobám az emeleten van, anyáék lent alszanak. Már nem egyszer beakartuk vállalni, de aztán mindig megijedtünk. Csak attól félek, hogy a lenti ajtón, ha bejönne, észrevehető lenne, mert másképp nem tudom beengedni. A szüleim soha nem járnak fel hozzám és reggel pedig mennek el korán, csak du. jönnek haza, addig a barátom is hazatudna menni.
Kicsit extrém, bevállalós, félek is tőle valamennyire, de olyan jó lenne, meg a lebukás esélye is szerintem kicsi.
Nos, bevállaljuk vagy ne? Hogy legyen?
19/L
Ez így van.
Nem vagyok képes, de annyira nem hallatszódik az le. :) Ja és mindig védekezünk. :)
Hm, érdekes.
Bár igaz, holnap d.e. is eljöhetne, de anyáék már hajnalban indulnak, akkor meg még ki bír felkelni?
Mondjuk 9 körül jó, ha eljön. Akkor is itt lehet du. x ideig. Ez nem rossz ötlet.
Még meglátjuk, hogy mi lesz, mindenesetre köszönöm a tippeket, tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!