Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki alaposan végigmér az több dolgot is jelenthet?
Szoktam én is ilyet csinálni, minden hátsó szándék nélkül (ui. nős vagyok).
Egyetértek az első válaszolóval. Tetszik valami rajta (legtöbbször az arca), hát végignézem alaposan, hogy hogyan is néz ki. Vagy találok rajta mást is, ami tetszik, vagy nem. Ha igen, akkor még mélyebben elkezdem elemezni, hogy vajon milyen lehet itt meg ott, hogy áll rajta a ruha, hogyan feszül benne a feneke és a melle (ha van). Aztán már férfias mélységekbe merülök és átgondolom, hogy mit tennék vele, felhasználva a megtetszett dolgokat.
De akár olyan is lehet, hogy valakit azért nézek meg, mert van rajta valami igen taszító vagy valami olyan dolgot hord vagy úgy néz ki, mint aki megőrült. Citromsárga haj, vagy hatalmas piercing valahol. Ezeken nem méregetek semmit, csak sajnálom őket, hogy CSAK ÍGY tudnak figyelmet kiérdemelni maguknak.
De azt véletlenül se gondold, hogy ha te felveszel egy rikító színű valamit egy teljesen ellentétesen rikító színnel, és közben nagyon jól nézel ki, akkor bárkit is érdekelni fog hogy mi van rajtad! A NŐT nézzük a nőben, nem az öltözködését. Persze ez is sugallhat valamit, de ez részletkérdés. Ha jó nő vagy, fel akarnak szedni, akármi is legyen rajtad. Csak ne legyél testileg olyan kihívó, mint amilyenről az előbb írtam.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!