Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom kiverni a fejemből a volt barátnőmet, érdemes érte még küzdeni?
én körülbelül hasonló helyzetben vagyok, megpróbálom kívülálló szemmel nézni...
te most azt érezheted amit én tehát, hogy ő az igazi, vele akarsz lenni, hiányzik stb stb... szerettétek egymást
amiben én bízok! rájön, hogy ami miatt szakított velem az hülyeség és én fontosabb vagyok neki, hiányzok neki, nem felejt el, más fiúkban engem lát stb...
a valóság... elfelejt, kicsi rá az esély h újból össze jöttök ha már ő most így gondolja. szerelmesen mindenki bizakodik, de én azt mondom próbálj meg azért ismerkedni, én is azt teszem, elfoglalom magam, dolgozok, edzek
ez van ilyen az élet, ha vissza jön és még én is úgy gondolom akkor talán, de ha elengeded és nem jön vissza nem érdemes erőltetni, akkor neki nem te vagy az a bizonyos...
ilyenkor próbálj meg ésszerűen gondolkozni és ne igyál mert akkor tuti hívogatod, és annak sosincs jó vége, minden nappal egyre könyebb lesz, aztán mikor meg nyugszol talán vele lesz normális kapcsolatod, de ha most zaklatod semmi, terelj csak ezt tudom mondani
Kedves utolsó!
Nem értelek... Azt csak azért írtam, hátha fontos a jelleme, semmi következtetést nem vonok le belőle, csak leírtam. Tudom milyen személyiség, ismerem jól, pont amit leírtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!