Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? Egy kicsit azért röhejes. Ki kell beszélnem.
lehet ismerős lesz, mert elrettentő példaként már másoknak is felhoztam ha hasonlóvolt a hapsi.
összejöttem egy 31 éves emberrel, írok néhány érdekességet ami a kapcsolatunk alatt volt.
-1 hónap után össze akart költözni, én belementem mert így nekem is könnyebb volt fizetni az albérletet. már így az elején kezdte azzal hogy kutakodott a cuccaim között, elolvasgatta az üzeneteim, de le is buktatta magát mert mindig kérdőre vont, és nem is tettem semmi rosszat. az egyik fura kérdése az volt hogy a netem miért van az exem nevén? ez a papír az irataim között volt, nem elrejtve de nem legfelül... ezen balhézott! az exel 4 évig voltam együtt.
-örök kedvenc.:) adott 2000ft-ot és azt mondta hogy ebből vásároljak be és vegyek mosogatószert is.:D nem tetszett neki a márka nélküli mosogatószer..nem mintha elmosogatott volna egyszer is. furán néztem a 2000resre hogy abból mégis mit vásároljak be, ezért nem nyúltam hozzá, saját pénzből megvettem mindent ami kell. hazaért munkából és úgy örült a búrája hogy megmaradt a pénze.:D azt mondta, spórolós asszonyka vagyok.:D ja, csak az én pénzem fogyott.
-reggel 9-től este 11ig dolgoztam egy nap, mire hazaértem minden kaja elfogyott, nem vett helyette másikat és nem is szólt rám hogy nincs semmi. így elég sok alkalommal mehettem hulla fáradtan és éhesen a messzi éjjel nappaliba kajáért.
-volt 2 macskám. mikor nem voltam otthon, este mindig észrevettem hogy a cicák nagyon agrresszívak, futkosnak, szinte majd fel löktek úgy dörgölőztek hozzám..adtam kaját nekik, pillanatok alatt megették az összeset. sokadiknál rákérdeztem hogy mi ez az egész, ad-e nekik enni és bevallotta hogy nem! magyarázat: neki még sosem volt macskája! eszébe se jutott hogy éhesek szegények, de ő bezzeg zabált.
-elmentünk kirándulni. a vasút állomáson vette észre hogy nincs nála egy fillér sem.. de ott volt a bankkártyája én ebbe nem is kötöttem bele inkább. én fizettem mindent. igaz odaadta később a felét. azt hozzá kell tennem hogy van pénze. 18éves korától 31ig az anyjáéknál lakott, tudott félretenni bőven, ezt ő mondta.
-külön kasszáról közösre álltunk rá, mindketten 90.000 ft-ot raktunk a közösbe havonta. én mivel rengeteget dolgoztam általában ő nyúlt a közös pénzhez. én csak akkor vettem bármit is ha szabadnapom volt. a cigimet, melóhelyi kajámat külön pénzből vettem, jattos helyen dolgoztam, mindig jött annyi ami elég volt rá. sosem számoltattam el, de hó végére mindig elfogyott a pénz.. kaját nem sokat láttam otthon sosem csak ha én vettem. fogalmam sincs hova tűntette a pénzt. egy hónapra kb 80-90ezer ft pénz maradt kajára.
-vett nekem ajándékba a laptopomhoz tápot, mert elromlott. ajándékot mondott, én egyszer rákérdeztem mennyibe került és hogy tuti ne fizessem ezt neki vissza. erre mondta hogy 8000ft volt és ahogy gondolom... na ezt igennek vettem. nem volt apróm ezért egy 10ezrest adtam neki és mondtam hogy basszus nem tudok pontosan adni mert nincs apróm. erre teljesen megörült és azt mondta óóóóó köszi. azt gondolta az a borravalója... no mindegy.-.-"
-nem tetszett neki hogy elfogy a pénz minden hónap végére ezért előállt azzal hogy újra legyen külön kassza. nem tudott a pénzel bánni, nem is akarta belátni hogy azt bizony ő szórta el. kitalálta ezt a külön kasszát hónap 10.én mikor megkapta a fizuját.. én minden hónap 15.én kaptam.. ott maradtam 5 napig pénz nélkül, ebből 3 napot szabadnapon tehát még jattom se volt amiből kaját vegyek. 3 napig beosztottam 10 tojást és azt ettem..
-bkv sztori... ez még az elején volt. vett 2 vonaljegyet de nem lyukasztotta ki a villamoson. jött az ellenőr és megbüntetett minket. az én jegyhiányomról meg feletkezett az ellenőr mert kitört a rinyálásos hiszti a pasimból. vége a balhénak, fizetni kell a büntetést. néz rám a pasim hogy fizessem ki.:O én hülye nyújtom az ellenőrnek a 12ezret és akkor leesett neki hogy hoppá nekem se volt jegyem. ezen a pasim kiakadt, hogy a hülyeségem miatt neki most 6000ft-ot kell vissza adnia nekem. ő úgy gondolta hogy a büntetésének csak a felét fogja nekem adni, a 3000ft-ot. addig rinyált míg mondtam neki hogy ne adjon semmit inkább. megnyugodott és azt mondta akkor jó.
Na mostmár lezárom mert hosszú.:) kétszer szóltam neki ha nem változik szakítok vele. nem változott. közöltem hogy nem szeretem, nem vagyok boldog itt a vége. nem nyugodott bele. el akarta vinni az egyik macskát mert hát neki ebből a kapcsolatból semmi nem maradt, mikor nem akartam adni, megindult felém mint aki meg akar folytani, úgy állt a keze. bátorsága nem volt megtenni. visszakért mindent amit nekem adott. egy plüss tigrist meg valami valentin napi plüss hülyeséget, szóval ezért a kettőért nem kellett fizetnem neki.:D majd a mostani páromnak írkált olyanokat hogy szemtanúja volt többször hogy én megkínoztam az egyik macskát stb..ilyen bemocskoló dolgokat. nehezen de leszakadt. bocsánat ha hosszú volt, és köszönöm ha elolvastátok.:)
akkor meg?
Hülye voltál neki meg tökmindegy volt ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!