Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a frász volt ez az egész?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a frász volt ez az egész? Velem csalt meg valakit?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, de már nagyon össze vagyok zavarodva...

20 éves lány vagyok, a volt barátom 21.

2 és fél hónapig jártunk. Mindketten külföldön élünk, ugye én magyar vagyok, ő középamerikai, spanyol. Az elején folyton átjárt hozzam, minden nap sms, telefon hivások, egyszerűen láttam rajta, hogy szerelmes, ragyogott a boldogságtól. Nekem elég nehezen ment az elején, kb 2 hetembe telt, mire megszoktam a gondolatot, hogy valaki közeledne. Utána viszont túlságosan is gyorsan történt minden... Az első randin csók, 4 nappal azután, hogy megkért, legyek a barátnője, le is feküdtünk egymással.

Aztán szépen lassan kezdődtek a problémák...

Dolgozik egy 17 éves lánnyal, akiről kiderült, hogy régebben együtt jártak. A lány elhivta a szalagavatójára, de nem tudta nekem hogy elmondani, nem akarta, hogy megbántódjak. Persze rosszul esett, kissé féltékeny is voltam, de nem csináltam a fesztivált. Vele örültem, érezze ő is jól magát...

Később kiderült, hogy 2 héttel azelőtt szakitott vele, hogy én beszélgetni kezdtem vele.

Aztán kezdődtek a nagyobb problémák, összetűzésbe kerültünk, veszekedtünk. Volt egy meghivása egy esküvőre, amit nagyon vártam, ugyanis késő estig dolgozik, ezért gyakorlatilag csak suliban és éjjel láttam. Megigérte hogy eljön, de nem tudott.

Aztán időt kért, egy kis teret, de nem nevezte szakitásnak... én kiborultam, mert nem értettem az okát. Próbáltam lenyugodni, mivel olyan okokat hozott fel, amit teljes mértékben megértettem. (a családjával való viszony, a bizonytalanság a jövőjével kapcsolatban, néha a munkatársnője is szóba került) de azt mondta, hogy helyre akarja tenni a dolgokat velem.

Később nekem küldött el egy smst, amit a lánynak szánt, persze semmi olyat nem irt, de amikor jeleztem felé, hogy rossz lánynak irt, mentegetőzni kezdett, és hazudozni. (egyértelmű hazugság volt, és nagyon pitiáner)

Azt mondta, hogy azért hazudott, mert nem akart megbántani.

Nagyon nem birtam a bizonytalanságot, és mivel időt kért, gyakorlatilag szakitottunk, viszont ugyan úgy viselkedett velem, puszit adott, hozzám érts, stb, én megmondtam, hogy tovább lépek. Akkor távolság tartó volt. Most kicsit jobb a helyzet. Már nem közvetlen annyira, de beszélgetünk, jobb a kedve is.

Viszont, érdekes telefonhivásokat bonyolit le (ha spanyolul beszélt, akkor mert előttem beszélni, ezért tudtam, hogy angolul beszélt. És ha már a wcbe ment telefonálni, biztos hogy nem akarta h tudjak róla.

Van okom azt gondolni, hogy a lánnyal való kapcsolatát nem zárta le, és megcsalta őt velem. (spanyol férfiak már csak olyanok, mondják sokan)

Azt mondta, hogy ő is szűzvolt amikor lefeküdtünk, de én már nem tudom, hogy igaz volt-e...

Mindig azzal hülyéskedett hogy van gyereke, meg mit szólnék hozzá ha lenne, de amikor arról biztositottam, h úgy is elfogadnám mondta, h csak ugrat...

A munkatárnője aug. végén megy fősulira egy másik városba, kolis lesz, az exem tett arra is utalást, h meg akarja várni amig a csaj elmegy.

Nem tudom, hogy csak le akarta zárni az előző kapcsolatát, és még velem akar valamit, vagy csak elege volt belőlem, és nem akart megbántani (amikor erre rákérdeztem azt mondta, hogy nem, és h miért kell mindig a legrosszabbra gondolnom)

Nem tudom, hogy akar-e valamit, de még mindig szeretem, és annak ellenére, hogy hazudott, tudom, hogy igazából szeretett és vissza akarom kapni...

De tényleg nem tudom, hogy mire gondoljak... mostanába nem ir smst, nem hiv, suliban beszélünk csak, esténként már nem jön át...

Nem tudom, hogy érdemes-e várnom... Egyszer azt mondta, hogy adjak neki időt, legutóbb azt mondta, hogy nem tudja mi lesz, lehet, hogy vissza fog költözni az országába, és nem tudja mi legyen, nem akarja megneheziteni a dolgokat. Azt mondta, hogy nem várja el h megvárjam de nem azt mondja, h szaladjak máshoz...

2013. júl. 24. 06:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát elég simlis alaknak tűnik. Szerintem felejtsd el.
2013. júl. 24. 06:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Ennek az egésznek az olvasása is már olyan ambivalens érzéseket kelt bennem, hogy nem is tudom elképzelni milyen lehet átélni, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, normális lánynak tünsz így az írásodat olvasva.

Mondták nekem, hogy a spanyolok értenek a szarkavaráshoz, de hogy ennyire...

Ami engem egy kicsit zavar a hozzáállásodban "és annak ellenére, hogy hazudott, tudom, hogy igazából szeretett és vissza akarom kapni... "

Magamból indulok ki, sajnálatra méltó, de én is vágtam már át egy lányt úgy, hogy úgy viselkedtem és azt mondtam, hogy mellettem legyen valaki, mert akkor úgy én azt szerettem volna.

Nem akartam tőle semmit, nem is a szexre mentem, csak jó volt valakivel eltölteni az időmet és néha néha megcsókolni, amikor meg éreztem, hogy kezd többet érezni, gyorsan szakítottam vele.

Aztán rájöttem, hogy én vagyok a legnagyobb s...ggfej, hogy más érzéseivel játszom. De előtte még eljátszottam még egyszer, azt mondtam egy lánynak, hogy szeretnék vele párkapcsolatot, mert hát megkérdezte, mik a szándékaim, aztán rá 1 hétre egykori csoporttársammal kavartam a szart mellette.

Rájöttem, hogy iszonyatosan nagy s..ggfej vagyok/voltam és gyorsan lezártam ezt az alig 1 hétig tartó kapcsolatot, és a másik csajjal sem folytattam tovább.

Szóval igen, lehetnek ilyen gy...kerek, itt egy élő példa, és elég gyakori.

2013. júl. 24. 06:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Ami lemaradt, hogy kutyából nem lesz szalonna, én is el tudom képzelni magamról, hogy megint bele esem a saját magam generált szarságba.

Tudom hogy nehéz, de ha eddig ilyen ambivalens érzéseid voltak, akkor nagy valószínűséggel megint lesznek, ha folytatod vele, nehéz, de hagyd a fenébe.

21/F

2013. júl. 24. 06:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Eleg komplikalt egy helyzet. Egyertelmu h a pasi hazudik valamelyikotoknek. Lehet h egyszerre tobb csajt is szedit.En ultimatum ele allitanam h vagy magyarazza meg(hihetoen) h mi folyik itt vagy velem orokre vegzett. Nagyon sajnalom h pont egy ilyet fogtal ki elsore de en vigyaznek vele.
2013. júl. 24. 06:42
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem is csak szórakozik veled. tartsd talonban te is élj bulizz és ha megismersz mást vágjuk bele. ő meg csináljon amit akar ha nem bizonyít akkor hagyd a fenébe nem érdemli meg a figyelmet
2013. júl. 24. 07:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Két harmadánál beleuntam az egészbe. Úgyviselkedtek mint két 14 éves. A srác azt se tudja mit akar. Talonban tart szerintem, te meg a legnaivabb csaj vagy akit eddig láttam. 2 hónapos kapcsolatban annyi minden történt, mint máshol évek alatt. El kellene gondolkozni. Tipikusan olyan mint egy romantikus vígjáték. Ahol két órába van sűrítve egy kb 1-2 éves periódus. Ismerkedés, összejövetel, veszekedés, szakítás, újra egymásra találás. Csak az nem érződik ebből a filmekben, hogy ez nem 2 hónap alatt kellene végbemenjen.

Könnyen megkapott egy szűzlányt, és kéznél akar tartani ennyi az egész.

2013. júl. 24. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Bepaliztak mert 14 éves szinten állsz.
2013. júl. 24. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!