Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párom nem tud eljuttatni a Csúcsra. Mit csináljak?
3és fél éve vagyunk együtt a párommal(én 19 éves Lány vok.)
de ez alatt még egyszer se tudott a csúcsra juttatni.pedig van minden előjáték stb. előtte volt egy 3 hónapos párkapcsolatom ő vele minden rendbe volt a sex terén pedig szinte semmi romantikát nem tettünk bele.(durr a közepébe és kész). Ö viszont más mindent megtesz értem, én jó színész vagyok így ő azt hiszi hogy én élvezem a sex-et. Lehet,hogy én vok. a hibás mert mondanom kéne neki de valahogy ezt nem merem neki mondani(szerintem el sem hinné). kérlek mondjatok valamit mit csináljak,hogy énis élvezem a sexet?
vazzeg! nem voltál frusztrált?
Basz* ez nagyon durva!
Beszéljétek meg! Nagyon készen lesz az egós pasid, de nem baj. Így legalább van lehetőség újrakezdeni vagy szétválni.
Hali!Nos azzal már nem sok mindent lehet tenni hogy ilyen sokáig 'titkoltad' a dolgot, az egészben persze ez lehetett az egyik fő hiba.Hiszen a jó kapcsolat alapja az őszinteség!!!Arra figyelj oda ha ezt leközlöd a pasidnak hogy 3év alatt nem volt orgazmusod,lehet hogy soha többé nem lesz önbizalma veled szemben a szexhez!Véleményem szerint még halasszátok kicsit a házasságot mert később nagyobb gondok lehetnek ebből, és persze a hiányérzetből ami benned gyülemlik.Mindenek előtt az lenne a tippem hogy ne szólj a pasinak még, hanem legyen egy alkalom más mint szokott.Ezalatt azt értem hogy kommunikáljatok egymással szex közben,vezesd rá a pasid hogy hogyan jobb neked,hogyan csinálja,mikor milyen tempóban stb.,mivel ezeket te érzed és tudod.(ugye tudod?!)Ez persze kölcsönösen mehet, és mindketten más szintre emelhetitek az egész együttlétet!A lényege az egésznek hogy így láthatod mire képes a párod,hogy érdekli-e hogy neked jó legyen, és mindenek előtt hogy képes -e téged a csúcsra juttatni ha tudja mit tegyen másként!FONTOS hogy a szexhez ne úgy állj neki hogy hajszold az orgazmust,vagy hogy 'jaj már megint itt tartunk',hanem csak érezzétek egymással jól magatokat és ha minden oké akkor majd becsenget a csúcs.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!