Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Párom nem tud eljuttatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Párom nem tud eljuttatni a Csúcsra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

3és fél éve vagyunk együtt a párommal(én 19 éves Lány vok.)

de ez alatt még egyszer se tudott a csúcsra juttatni.pedig van minden előjáték stb. előtte volt egy 3 hónapos párkapcsolatom ő vele minden rendbe volt a sex terén pedig szinte semmi romantikát nem tettünk bele.(durr a közepébe és kész). Ö viszont más mindent megtesz értem, én jó színész vagyok így ő azt hiszi hogy én élvezem a sex-et. Lehet,hogy én vok. a hibás mert mondanom kéne neki de valahogy ezt nem merem neki mondani(szerintem el sem hinné). kérlek mondjatok valamit mit csináljak,hogy énis élvezem a sexet?

2009. okt. 22. 10:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
3 és fél éve?? és azóta színészkedsz?? te jó ég, aki ilyen buta az meg is érdemli a sorsát. és arra nem gondoltál még hogy lehet hogy váltani kéne??
2009. okt. 22. 10:42
 2/20 A kérdező kommentje:
azért mert nem megy minden a sex-ben attól még szeretem és ezért nem tartom magam butának.
2009. okt. 22. 10:47
 3/20 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem csunya dolog színlelni az orgazmust,ne csapd be a párodat.Elöbb utóbb nem lesz jó vége.Véleményem szerint,próbálgasd magadnak,hogy mégis mi esik jól ,és ha találsz gyenge pontot,akkor semi gond nincs veled,ha viszont nem,akkor te lelkileg nem vagy ott a közös ülés során.Vagy,nem vagy a partnereddel megelégedve,tudat alatt.Tisztázd ezt le magadban,és talán akkor sikerül a csúcsra jutnod.
2009. okt. 22. 10:47
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit korán kezdted, mint a maiak általában, ez önmagában nem rossz, csak a szexet is tanulni kell. És igen lehet, hogy a durr bele rontotta el a dolgokat, vagy a barátod teljesít nagyon alul. Szerintem mondd el neki és oldjátok meg együtt a dolgokat.
2009. okt. 22. 10:58
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A mostani barátoddal is próbáltátok már romantika nélkül, csak durr bele a közepébe? Lehet, hogy te egyszerűen ezt a vadabb szexet szereted. Nincs ebben semmi rossz. Egyébként tényleg nem szép dolog becsapni a párodat. Sokkal jobb lett volna elmondanod neki az első pár próbálkozás után, hogy nem megy, és akkor együtt tudtatok volna kísérletezgetni. De talán még most sem késő. Bár biztos nagyon rosszul fog esni a barátodnak, ha elmondod neki, hogy eddig csak megjátszottad a dolgokat, de legalább őszinte lennél vele.
2009. okt. 22. 10:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. nem vagy buta de még a mondatot sem érted amit leírtam... nem azért vagy buta mert nem megy minden a szexben hanem mert te ezt így ebben a formában HÁROM ÉS FÉL ÉVE csinálod, miközben panaszkodsz és mert becsapod a barátodat.
2009. okt. 22. 11:00
 7/20 A kérdező kommentje:

Jó az tényleg nem szép dolog,hogy becsapom de ő túl büszke lenne ahhoz,hogy ezt vele megtudjam beszélni.ő nagyon pasi.

de valami tippet,mit hogyan csináljak?

2009. okt. 22. 11:16
 8/20 A kérdező kommentje:

Ráadásul most akarja megkérni a kezem. Mit tegyek? lehet hogy tényleg az lenne a legjobb ha leülnék vele és megbeszélnénk ezt a dolgot. Szeretjük egymást az biztos.

csak nem akad ki annyira:(

2009. okt. 22. 11:21
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
hagyd el basszus! szerinted ha három és fél év alatt nm sikerült elélvezned akkor ezután menni fog? vagy ha őszintén kitálalnál neki hogy mindig megjátszod, akkor mit szólna hozzá? ő hagyna ott... ezt már az elején elszúrtad. egy kapcsolat alapja az őszinteség.
2009. okt. 22. 11:21
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha már az elején megmondtad volna, hogy nem jó szex, akkor mostanra már tutira megoldottátok volna. De így a barátod azt hiszi, hogy neked jó és nem is próbál változtatni.

Szerintem is el kellene mondanod neki, jobb később mint soha alpapon. De arra készülj fel, hogy nem lesz tőle boldog.

És egyedül nem fogod tudni megoldani, hogy jobb legyen neked. Ezt csak együtt tudjátok.

Bocs a kioktatásért, de szerintem is nagy butaságot csináltál, hogy ennyi éven át hazudtál neki. Legyél most bátor és beszélj vele.

Sok sikert!

21/l

2009. okt. 22. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!