Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megcsalna a barátnőd/felesé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalna a barátnőd/feleséged, akkor mit csinálnál vele, és azzal akivel megcsalt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 00:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kilences válaszoló!

Írhattad volna azt is, hogy a sárba tiport félnek kell bocsánatot kérnie, azért amiért a nő megcsalta.

Meg mi az, hogy "oka lehetett rá, mert nem kapott meg otthon valamit"? Van olyan, amelyiknek a vérében van, hogy félrelépjen, még ha ki van nyalva a p*csája és mindent megkap akkor is. Persze ilyenkor jöhet az az indok, hogy "de hát miért ilyen csajjal kezd?", de van olyan, amelyik "álarcot" hord, vagy éppen a pasas túl naiv.

Egyébként ez nem a személyes sérelmem. Lekopogom, hál' Istennek velem ilyen még nem történt, de van olyan ismerősöm, aki rendesen becumizta a horgot.

2013. júl. 25. 18:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Furcsa, hogy ezt olvastad ki a soraim közül. Csak annyit írtam, hogy a többség valamiért úgy gondolja, hogy amikor együtt vagyunk valakivel, valamilyen szinten birtokoljuk a személyét és még jogot is formálunk arra, hogy ne engedjük menni a saját útján, még akkor sem, ha ő ott boldogabb lenne.

Szerintem másképp van. Szerintem nem birtoklunk senkit és semmit, max. együtt utazunk életünk egy hosszabb-rövidebb szakaszán. Ha mennie kell (mert esetleg érzelmek, hormonok befolyása alatt áll), engedni kell, nem bántani érte.

Az érzelmi/hormonális befolyásoltság NEM akaratlagos. Szenvedhet egy ideig még a hűség oltárán áldozva, de előbb-utóbb megtörténik.. Nem az ő hibája.

2013. júl. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!