Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két napja nem beszéltem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja nem beszéltem a barátommal, vajon miért nem keres?

Figyelt kérdés
Négy napja láttam utoljára.Mindig csetelni szoktun h mior találkozunk legközelebb. De most nem irt,pedig többször fent volt facebookon. Én pedig nem fogok neki irni,mert legutóbb is lepattintot és elment iszogatni a haverjaival. Irjak neki én, vagy ne fussa utána ? Négy hónapja vagyunk együtt és szeretjük egymást és folyton rá gondolok :(

2013. júl. 23. 21:07
 1/10 A kérdező kommentje:
bocsi,pár helyen lemaradt a k
2013. júl. 23. 21:09
 2/10 anonim válasza:

én is jártam ugyanígy a barátommal. Szerintem hívd fel, az személyesebb. Kérdezd meg, hogy haragszik-e, vagy valami. De lehet, szimplán csak azt várja, h Te keresd.

Bár az, hogy lepattintott, bunkóság tőle (velem is pont ezt csinálta a pasim..)

2013. júl. 23. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem leszar. Mit nem értesz ezen?
2013. júl. 23. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:
pont most hivott fel xd, szoval nincs semmi baj,csak rosszul esett :S
2013. júl. 23. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
néhány fiúra ez annyira jellemző. mikor velem ezt csinálta az egyik és felhívtam hogy találkozzunk (egy szakítás ereéig) akkor se akart. azt kénytelen voltam telefonba :( sajnálom hogy te is egy ilyet fogtál ki aki bújócskázik ahelyett hogy elédállna és elmondaná mi van .
2013. júl. 23. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
mit mondott?
2013. júl. 23. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Meg is bolondulnék ha 2 napig nem tudnék a szerelmemröl :)
2013. júl. 23. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez számomra eléggé furcsa,hogy két napja nem is beszéltetek.Én nem bírnám,hogy nem tudnám mi van vele.
2013. júl. 23. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Hála istennek ez a hülye pitsa is ráakaskodott már valakire.
2013. júl. 23. 21:33
 10/10 A kérdező kommentje:

nálunk előfordul néha h nem beszélünk több napig, mert nei gyakran dolga van . Sok haverja van köztük lány haverok is . Amugy csak elhivott hozzá igy este h aludjak ott de nem tudtam menni mert másnap reggel dolgom van ,és olyankor ha együtt vagyunk több napig nem bírunk elszakadni egymástól és ezért is mondtam h ma nem mert tuti h reggel nem érnék oda ahova időpontot kaptam.

egyébként az is zavar mikor még az elején jártunk ugy egyhónaposak voltunk,pont akkor volt husvét. és a családomat se ismerte cikinek érezte, és inkább megbeszéltük h ne jöjjön, és azt mondta nekem h nem is szokott locsolkodni. én pedig aztmondtam h "nem zavar"Most nyáron beleolvastam a facebookjába mert ugy hagyta és megudtam h egy csajhaverát el ment meglocsolni azzal a férfiparfümjével ráadásul amit tőlem kapott. ezt nem mondtam el neki de nagyon szomorú voltam.

2013. júl. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!