Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1éve vaqyok együtt a barátommal és pár hete beszéltem egy sráccal telefonon. Ez baj? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ez a srác nem jelent nekem semmit.nem mondtam el a barátomnak,ezt a beszélgetést ,de rájött és nagyon féltékeny lett.Megkérdezte, hogy mennyit beszéltem vele és azt mondtam 3percet,de ez nem igaz kicsit több volt.
Ez szerintetek is nagy hiba volt?(hogy hazudtam neki)
2009. aug. 12. 17:34
1/2 anonim válasza:
Baj hogy ilyen jelentéktelen dolgokban hazudsz neki. Ha szeretitek egymást, bízik benned nem akadna ki ezen.
Te fordított esetben hogy reagálnál?
(Én is hazudtam egyszer a páromnak azzal kapcs.ban h kivel beszéltem telefonon. Lebuktam, kirúgott. Nem érte meg. Kibékültünk persze mert imádjuk egymást, de szar volt akkor is...)
2/2 Apollo93 válasza:
Hát figyelj hazudni bűn :)De ezt meg kell beszélnetek mert így már nem nagyon fog bízni benned!(hidd el tapasztalatból mondom mer neme a bnőm is mindig hazudik és a bizamam felé a 0-hoz közelit)Ha lesz még 1x ilyen akkor amint lehetőséged adódik mond el neki, hogy lássa, hogy bízhat benned!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!