Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Feláldoznád" magad egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Feláldoznád" magad egy másik emberért, azért, hogy neki jobb élete legyen?

Figyelt kérdés

Lakótársként élek a férjem mellett,nem örülök neki,ha találkozunk,nem akarok vele lenni,nem akarok vele lefeküdni,csak úgy elvagyok,öröm és boldogság nélkül.Semmiben nem értünk egyet,mindenen veszekszünk.

Tudom,most mindenki azt gondolja,hogy mért nem válunk el.Hát ennek több oka van.

Az egyik,hogy ha elhagyom,akkor nem lesz hol laknia,vissza kellene mennie a szörnyű családjához vidékre.Ezzel együtt a munkáját sem tudná folytatni.Annyit pedig nem keres,hogy megérje neki Budapesten maradni nélkülem.Ő azt mondja,hogy ne foglalkozzam vele,ha nem vagyok boldog,akkor váljunk el,ő majd megoldja az életét.De én nem tudok nem foglalkozni vele,mert nagyon szeretem,csak nem szerelemből.Fontos nekem és azt szeretném,ha jó élete lenne.Nem tudom mit tegyek,maradjak vele és örüljek neki,hogy találtam egy rendes pasit,így neki is jobb lenne,vagy váljunk el és reménykedjek,hogy találok valakit,akivel boldog lehetek.Én 26 vagyok,ő 25 éves.

2013. júl. 23. 12:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26 évesen SIMÁN találsz!!!!
2013. júl. 23. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad feláldoznod magad, főleg ennyire fiatalon! Nagyon hosszú kapcsolat után, egy gyerekkel, 35 évesen mondtam a férjemnek,hogy nagyon szeretem de nem vagyok szerelmes és legyen vége. Ő is nálam lakik és költözni fog. Keresünk neki lakást, támogatom amiben tudom mert nagyon jó és szerethető férfi. De nem fogom leélni az életemet egy jó barátom mellett. Persze most lehet köpködni meg fújolni, lepontozni és hogy mit akarok ennyi idősen, de szerintem vele szemben is ez a korrekt. Találhat magának olyan nőt aki szerelmes lesz belé és boldog lehet, én ezt már nem tudom neki megadni. Nem léptem félre soha és most azt éreztem ha jönne valaki akkor megtenném, ezért inkább pontot tettem a kapcsolat végére.
2013. júl. 23. 16:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Mi öt éve vagyunk együtt,soha nem csaltam meg,nem is akartam,de pár hete egy olyan férfi jött az életembe,akinek nagyon nehezen mondtam nemet.Eddig ez könnyen ment,most nehéz volt.Ha egyedül lettem volna,akkor lehet lett volna egy jó kapcsolatom,de én inkább maradtam a régi mellett.
2013. júl. 23. 18:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 16 éve vagyok/voltam együtt vele és nem csaltam meg :) Szerintem segítsd amiben tudod, de váljatok el mert a leírásod alapján most egyikőtök sem boldog. Most nemet mondtál, de meddig fogod ezt tenni? Egész hátralevő életedben?
2013. júl. 24. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:

6-ossal teljesen egyetértek. Te meg hozod a kifogásokat hogy miért ne kelljen egyedül lenned. Pedig amíg nem tanulsz meg egyedül lenni és jól érezni magad addig minden kapcsolatod ugyanígy meg fog romlani mert az egyetlen szempont ami alapján választani fogsz az az hogy csak legyen melletted valaki. Túl alacsonyan fogod tartani a lécet és törvényszerű hogy nem megfelelő emberek mellett fogsz kilyukadni.

De mivel ez a te életed így jogod van mártírt is játszani, te tudod. De tudd meg azt is hogy fordított helyzetben a férjed nem tenné meg ugyanezt, erre mérget vehetsz.

2013. júl. 25. 16:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáljatok meg azért változtatni a dolgokon...

Ha sehogysem megy akkor váljatok el.

2013. aug. 10. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!