Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerintetek mi lesz?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon összevesztem bnőmmel, aztán kaptam egy sms-t h vége, én is visszaírtam neki h jólvan letojom.(én bántottam meg) Erre ma rámír msn-en egy tök kamu indokkal, h egyik bnője beszélni akar velem, mondom ok, szia. És aztán még csak elkezd kérdezgetni, h mizu stb., sőt msn-en személyes üzenetbe kirakott egy szivecskét, és mikor kérdem h kinek, mondja h nekem... aztán lelépett msn-ről nem sokat beszéltünk, írtam neki h felhívom, meg is csörgetett beszéltünk, és kérdem h akkor mivan, de azt mondta h vége van, mert ha most előfordult egy ilyen akkor később is előfog... myvipen minden ugyanúgy van mint volt, semmit nem törölt le. szerintetek most akkor h van ez?! :S tényleg vége? :(
2009. okt. 21. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát ez nem jó hír...

Azt hittem egyszerűbb lesz.. főleg az msn-ezésből, hogy érdeklődött irántad, meg a szívecskéből...

Hát akkor hagyd egy kicsit, hadd nyugodjon meg, még elég friss a dolog, és a lányoknak ilyenkor mindig kell pár nap, hogy lenyugodjanak.

Aztán hátha belép msn-re, stb, hátha lép feléd valamit, egy sms például... Azért jelezheted számára addig is, hogy szereted és szívesen találkoznál, vagy beszélnél vele, hogy hiányzik neked, érdeklődj iránta, hogy hogy van? Mindezt naponta, de max napi 1 sms-ben. Jobbat már én sem tudok.

2009. okt. 22. 23:19
 12/13 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon szar a helyzet :'( de azért köszönöm h próbálsz segíteni :(
2009. okt. 22. 23:25
 13/13 anonim ***** válasza:
mondtam hogy csak szórakozott veled. napokkal ezelött megmondtam mégse hallgattál rám....
2009. okt. 24. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!