Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerintetek mi lesz?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon összevesztem bnőmmel, aztán kaptam egy sms-t h vége, én is visszaírtam neki h jólvan letojom.(én bántottam meg) Erre ma rámír msn-en egy tök kamu indokkal, h egyik bnője beszélni akar velem, mondom ok, szia. És aztán még csak elkezd kérdezgetni, h mizu stb., sőt msn-en személyes üzenetbe kirakott egy szivecskét, és mikor kérdem h kinek, mondja h nekem... aztán lelépett msn-ről nem sokat beszéltünk, írtam neki h felhívom, meg is csörgetett beszéltünk, és kérdem h akkor mivan, de azt mondta h vége van, mert ha most előfordult egy ilyen akkor később is előfog... myvipen minden ugyanúgy van mint volt, semmit nem törölt le. szerintetek most akkor h van ez?! :S tényleg vége? :(
2009. okt. 21. 21:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mit tettél????
2009. okt. 21. 21:50
 2/13 A kérdező kommentje:
leköcsögöztem :S
2009. okt. 21. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
ennyi???? az én baratom sokkal nagyobb dolgokat csinalt, és nem szakitottam vele. lepd meg vmi szép ajandekkal, és mondd el neki h nem is gondoltad ugy, es h ilyen hulyeseg miatt kar lenne szakitani, és eldobni egy kapcs. ot.
2009. okt. 21. 21:57
 4/13 A kérdező kommentje:
szerintem le fogja kakilni magasból :( de azért köszi
2009. okt. 21. 22:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Istenem a szerelem valami határtalan!

Mégis mi lenne? Emeld fel a seg.ed és holnap beszéljétek meg, ahelyett, hogy felesleges kérdéseket tennél fel!

2009. okt. 21. 22:56
 6/13 A kérdező kommentje:
baszhatom ha látni sem akar;)
2009. okt. 21. 23:08
 7/13 anonim ***** válasza:
lehet, hogy akar látni és ki akar veled békülni, csak még kéreti magát....ezt így szoktuk csinálni ha megbántanak....néha;) ne add fel..
2009. okt. 21. 23:16
 8/13 anonim ***** válasza:
a vak is látja hogy játszik veled. egy köcsögözésért kidob? aztán húzza az agyad a szivekkel meg stb? az a szép, hogy ezt te mind be is nyalod! lépj túl rajta, ne légy ekkora madár
2009. okt. 22. 00:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Na, mielőtt elkezdenénk a csajt szidni, emlékezzünk, hogy a srác bántotta meg. Nem lehet egy lánnyal így beszélni!

Nem tűrik!

Segítek!

A csaj csak nagyon megsértődött. Az hogy azt írta vége, értsd így, "K.va szarul esett neki, amit mondtál, és ha vele szeretnél lenni, akkor máskor nem beszélhetsz így vele, különben vége"

Nem szedett le semmi adatot, meg képeket, meg szívecskét is írt neked. Tehát, nem nincs vége!!!

Összes teendőd. Mivel megbántottad, hogy ved fel vele a kapcsolatot, sztem inkább találkozzatok személyesen, ha nem megy, akkor telefonban "kérjél tőle bocsánatot, mondd meg, hogy megbántad, és ígérd meg neki, hogy nem fogsz vele többet csúnyán beszélni" és szeretnéd látni...

Esetleg valami aprósággal, virággal legeleső találkozásotokkor még kicsit puhíts a szívén, és minden rendben lesz!

Csak azt nem értem, ha ő fontos neked, akkor miért írtad neki, hogy letojod??? illetve ha letojod, akkor meg mégis mit szeretnél? Te mit szeretnél? Sztem most még bármire van esélyed.

2009. okt. 22. 01:08
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, főleg utolsó válaszoló. azért írtam neki, h letojom, mert nagyon felidegesített. tegnap már próbáltam telefonon bocsánatot kérni, ami ment azt mondta nem haragszik, de nem akarja h újra együtt legyünk.. :(
2009. okt. 22. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!