Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szerintetek mi lesz?

Istenem a szerelem valami határtalan!
Mégis mi lenne? Emeld fel a seg.ed és holnap beszéljétek meg, ahelyett, hogy felesleges kérdéseket tennél fel!

Na, mielőtt elkezdenénk a csajt szidni, emlékezzünk, hogy a srác bántotta meg. Nem lehet egy lánnyal így beszélni!
Nem tűrik!
Segítek!
A csaj csak nagyon megsértődött. Az hogy azt írta vége, értsd így, "K.va szarul esett neki, amit mondtál, és ha vele szeretnél lenni, akkor máskor nem beszélhetsz így vele, különben vége"
Nem szedett le semmi adatot, meg képeket, meg szívecskét is írt neked. Tehát, nem nincs vége!!!
Összes teendőd. Mivel megbántottad, hogy ved fel vele a kapcsolatot, sztem inkább találkozzatok személyesen, ha nem megy, akkor telefonban "kérjél tőle bocsánatot, mondd meg, hogy megbántad, és ígérd meg neki, hogy nem fogsz vele többet csúnyán beszélni" és szeretnéd látni...
Esetleg valami aprósággal, virággal legeleső találkozásotokkor még kicsit puhíts a szívén, és minden rendben lesz!
Csak azt nem értem, ha ő fontos neked, akkor miért írtad neki, hogy letojod??? illetve ha letojod, akkor meg mégis mit szeretnél? Te mit szeretnél? Sztem most még bármire van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!