Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is pénzkidobás lenne?
Figyelt kérdés
nekem a kedvenc programom, ha egy kávézó/söröző/étterem teraszán ücsöröghetek, a pincér kiszolgál és semmi dolgom. Tegnap elindultunk barátommal fagyizni, de mondta h drágább ha itt esszük meg, üljünk le máshol egy padra. Utána szomjasak lettünk, mondtam üljünk be valahova, de helyette vettünk a benzin kútnál üdítőt és leültünk egy padra. Jó volt, de nem az mit elképzeltem. Én jobban keresek jelenleg, mondtam h meghívom de arról hallani sem akar. Pedig engem nem érdekelne pár száz forint ha jól érezzük magunk tőle. Ő meg most spórol és emiatt az ár az első. Szerintetek ezt h értethetném meg vele, h nekem a pénz annyira nem számít de szeretném kiélvezni a dolgot akkor már? vagy ez ilyen pasi-csaj különbség, h szerinte pénzkidobás ez?2013. júl. 23. 12:07
11/14 A kérdező kommentje:
az is hozzá tartozik, h mivel én pincérkedem, nagyon jól esik ha én ülhetek az asztalnál és engem szolgálnak ki. Lehet ezért van bennem ez az elementáris vágy h elém rakják a dolgokat :D
2013. júl. 23. 12:29
12/14 anonim válasza:
Pénzkidobás de a benzinkúton vesz innivalót ahol 2x, 3x-or olyan drága :D
13/14 A kérdező kommentje:
80 centtel volt drágább, mint a rendes boltban lett volna, és mivel éjjel volt minden zárva volt. A beülős helyeken 3 euró egy kis üdítő. Ezt már elmondtam
2013. júl. 23. 12:44
14/14 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nem szeret feleslegesen ülni. Az idejét sajnálta, nem a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!