Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ennyire nem érdeklem vagy mi van?
Figyelt kérdés
A fiúval elég jóban vagyok élőben mindig ölelget meg ad puszit,és elv összeakar velem jönni,facebookon ha írok neki nem ír vissza,el se olvassa,ha vissza ír akkor is néha néha,de mindig kiír valamit,vagy lájkol valamit,többen is mondták,hogy nem ír vissza.. Én meg már nem tudom mit gondolja..2013. júl. 23. 12:07
1/4 A kérdező kommentje:
*k
2013. júl. 23. 12:07
2/4 anonim válasza:
Ezek a problémák... fb life rules :D
3/4 anonim válasza:
nem érdekled.
ha érdeklenéd tenne érted.
tegyél le rőla, vagy egyszer szegezd szemébe a kérdést.
ha "hát" ntal kezdődik a váalsza, már hagyhatod is ott.
4/4 A kérdező kommentje:
Volt,hogy egy srác mondta neki,hogy fenn vagy de b*szol vissza írni.. Erre,hogy eszik közbe meg ez meg az.. De már kezdek arra a szintre érni,hogy lesz*rom...
2013. júl. 23. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!