Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék valami olyan ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék valami olyan ajándékot adni hónapfordulókra, amik egy év után állnak össze valami egésszé. Tud valami ilyen dolgot?

Figyelt kérdés
Valami olyan kis egyszerű tárgyra gondolok, amit fel kell építeni a 12 darabjából, de önállóan haszontalan. Egy ilyen tárgynak a darabjait szeretném minden hónapban átadni. Mit keressek, hallottatok-e már ilyet?
2013. júl. 23. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
4.2 V12 motor, a jövő hónapban alvázat vegyél.
2013. júl. 23. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal jobban megbecsüli a lány az ajándékot ha saját kezűleg készítesz valamit és nem boltban veszed

szóval én valami saját kezűleg készített kirakóst, vagy gipszből valami kis szobrocskát esetleg

most így ennyi jutott eszembe, és tudom, hogy van vele meló is rendesen de szerintem megéri :)

2013. júl. 23. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Adj neki Luca-széket darabokban, decemberre 2 darabbal:)
2013. júl. 23. 10:17
 4/4 zoliba' ***** válasza:
100%
egy jó minőségű közös fotót kinyomtatni mondjuk A3-as méretben,azt tizenkét részre osztani és egy keretbe pakolgatni.
2013. júl. 23. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!