Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor érzem azt, hogy szerelmes vagyok, ha vele vagyok?
Figyelt kérdés
A barátommal kb. 1 hónapja járunk. Nem tudom miért, de ha nincs velem, akkor ugyan hiányzik, de nem érzem azt, hogy ő az lenne, akibe szerelmes vagyok. Viszont, amikor vele vagyok, akor nem akarom elengedni őt, és bár nem akartam, mert szerettem volna vele még várni, többször is kimondtam, hogy szeretlek, véletlenül, mert így éreztem. A kérdés, hogy miért csak akkor érzem azt, hogy feltétel nélkül szeretem, ha velem van?2009. okt. 21. 20:11
1/3 anonim 

válasza:

Mert joo vele, de amikor nincs ott mással is jolenne. Vagyis minden valoszinüséggel ez nem szerelem.
2/3 anonim 

válasza:

Ez nem szerelem. Ha szerelem lenne akkor is éreznéd, hogy szereted mikor nincs veled.
3/3 anonim válasza:
Én is így érzek, pedig nagyon szeretem a barátomat, de néha jobb lenne nélküle..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!