Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem mindig, hogy szerelmes vagyok belé? =/
17f vagyok és van egy a6 éves barátnőm
2 hónapja vagyunk együtt.
Eleinte vele akartam lenni mindig és nagyon szerelmes voltam belé.
Még mindig az vagyok de nem vagyok mindig boldog mellette. :S
Ha szakítanék vele azt sose bocsátanám meg magamnak mert ilyen lányt nem találok még 1x :/
És tudom,hogy hiányozna.
De egyszerűen ma is együtt voltunk és volt,hogy jó volt a csók,jó volt hozzábújni,de volt olyan is,hogy csók közben nem éreztem semmit :S

Okés-Okés, szóval 16 éves... ez a kapcsolat még elég friss, nem lehet jól megismerni a másikat. De mit értesz az alatt, hogy nem vagy boldog mellette? Veszekedtek? Mert ha ezt így kijelentetted, hogy nem vagy boldog ebben a kapcsolatban, az már régen rossz. Nem lehet, hogy mindenáron akarod ezt a kapcsolatod? Félsz, hogy egyedül maradt? Ne azért legyél vele, mert, hogy ilyen csajt még egyszer úgyse találsz, a boldogságotok és a bizalom szerintem a legfontosabb dolgok a kapcsolatban.
18l
Szeretem és nem veszekedünk de nem mindig jó vele csókolózni,nem mindig érzem olyan boldognak magam mellette.
Lehet,hogy az a baj,hogy mindennap órákat együtt vagyunk ? :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!