Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elhagyónak is fáj a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhagyónak is fáj a kapcsolat vége?

Figyelt kérdés
Miért? És mi fáj benne?
2009. okt. 21. 19:57
 1/8 anonim válasza:
Annak fáj csak igazán főleg akkor amikor valami nem működik és te még mindig szereted
2009. okt. 21. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem nem minden esetben, attól függ érzett e valamit a másik iránt.Ha nem érzett akkor lehet megkönnyebülés ugyanakkor rosszérzés a másik miatt.
2009. okt. 21. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ..

Egy hosszabb kapcsolatból kilépéskor például fájhat, hogy nem tudja mi lesz most a másikkal nélküle.

És bármi is a szakítás oka, túllépni soha nem megy csak úgy egyről a kettőre mindenkinek.

2009. okt. 21. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Az elhagyónak az fáj, hogy el kell hagyni azt a valakit akit megszeretett, és azokat a dolgokat amiket megszeretett benn, olyan dolgok miatt amik ellehetetlenítik a kapcsolatot.
2009. okt. 21. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha szerette a msikat, mindenképp, a törődés és a szeretet nem feltélenül múlik el mert nem szerelmes vagy nem mennek már a dolgok. Szóval szerintem a szakító félnek talán néha még jobban fáj, az aggodalom miatt pl. h mi lesz a párjval ezután.

Egy egy hetes kapcoslat után azonban nem valoszinű hogy mélyebb nyomokat hagyna benne.

2009. okt. 21. 20:20
 6/8 anonim válasza:
Azért fáj mert én is elhagytam egykori vőlegényemet az anyósjelölt miatt. Teljesen kihasználta őt, de pont így volt jó a fiúnak. Tudomásul vettem és megmondtam hogy mi van. Szomorú szívvel, ám kulturáltan váltunk szét. Ma is szeretettel gondolok rá, de semmiképp nem mennék vissza az egyszer elrontott kapcsolatba.
2009. okt. 21. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
ha szerette az illetőd egy pillanatig is akkor fáj...de nem annyira mint az elhagyottnak
2009. okt. 21. 20:37
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,így mostmár talán nem vagyok annyira dühös az exemre :D
2009. okt. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!