Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elhagyónak is fáj a kapcsolat vége?
Figyelt kérdés
Miért? És mi fáj benne?2009. okt. 21. 19:57
1/8 anonim válasza:
Annak fáj csak igazán főleg akkor amikor valami nem működik és te még mindig szereted
2/8 anonim 

válasza:

Sztem nem minden esetben, attól függ érzett e valamit a másik iránt.Ha nem érzett akkor lehet megkönnyebülés ugyanakkor rosszérzés a másik miatt.
3/8 anonim 

válasza:

Attól függ..
Egy hosszabb kapcsolatból kilépéskor például fájhat, hogy nem tudja mi lesz most a másikkal nélküle.
És bármi is a szakítás oka, túllépni soha nem megy csak úgy egyről a kettőre mindenkinek.
4/8 anonim 

válasza:

Az elhagyónak az fáj, hogy el kell hagyni azt a valakit akit megszeretett, és azokat a dolgokat amiket megszeretett benn, olyan dolgok miatt amik ellehetetlenítik a kapcsolatot.
5/8 anonim 

válasza:

Ha szerette a msikat, mindenképp, a törődés és a szeretet nem feltélenül múlik el mert nem szerelmes vagy nem mennek már a dolgok. Szóval szerintem a szakító félnek talán néha még jobban fáj, az aggodalom miatt pl. h mi lesz a párjval ezután.
Egy egy hetes kapcoslat után azonban nem valoszinű hogy mélyebb nyomokat hagyna benne.
6/8 anonim válasza:
Azért fáj mert én is elhagytam egykori vőlegényemet az anyósjelölt miatt. Teljesen kihasználta őt, de pont így volt jó a fiúnak. Tudomásul vettem és megmondtam hogy mi van. Szomorú szívvel, ám kulturáltan váltunk szét. Ma is szeretettel gondolok rá, de semmiképp nem mennék vissza az egyszer elrontott kapcsolatba.
7/8 anonim 

válasza:

ha szerette az illetőd egy pillanatig is akkor fáj...de nem annyira mint az elhagyottnak
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,így mostmár talán nem vagyok annyira dühös az exemre :D
2009. okt. 27. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!