Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 év különlétet szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év különlétet szerintetek kibír egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Ha az egyik fél elmegy 1 évre külföldre dolgozni, úgy, hogy az 1 év alatt nem is tud hazamenni.

3 éve vagyunk együtt.

2013. júl. 22. 18:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem vennék rá mérget, de nem kizárt
2013. júl. 22. 18:32
 2/13 anonim ***** válasza:
ki.de minek?
 3/13 anonim ***** válasza:
fölösleges
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz jó vége de ti tudjátok.
2013. júl. 22. 18:34
 5/13 Bummer ***** válasza:
69%

Ha érzitek, hogy a kapcsolatotok valóban az "igaz szerelem", hogy bármi van, szereztetek elég tapasztalatot, hogy jobbat úgyse lehet találni a másiknál, akkor simán. Én is ilyennel nézek szembe a párommal, külföldre megyek és kb. 1 év múlva jön utánam, de tudjuk, ez az idő semmi ahhoz képest amit az új életünkben még meg fogunk közösen élni. Megér egy kis áldozatot. Amúgy mi már beszéltük milyen módon hozzuk közelebb a távolságot. Ott az internet, számítógép, telefon, videóbeszélgetések, ingyen telefon (skype, viber), fb, msn, én még blogot is írok majd, hogy érzékeltessem mi történik a mindennapjaimban.

Úgyhogy igen, erős kapcsolat simán túléli.

2013. júl. 22. 18:36
 6/13 A kérdező kommentje:
A miénk nagyon erős, mindennél jobban szeretem a párom és ő is engem, és most el kellene mennie 1 évre, sokat segítene ez rajtunk is, mert ha hazajönne végre tudnánk saját házat is venni. Csak sosem voltunk még huzamosabb időt külön, a legtöbb idő eddig amíg nem találkoztunk 5 nap volt, szóval ezért félek kicsit.
2013. júl. 22. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:

mi az, hogy nem tudtok találkozni? oké, ő nem tud hazajönni, és a másik miért nem tud kiutazni hozzá? azt ne adja be nekem senki, hogy egy év alatt nincs 3 szabad napja egyikőtöknek sem. az anyagiakra megint ne akarja fogni senki, mert ha annyira marhára erős a szerelem, akkor kibírok érte néhány hét túlórát.

szóval nem, nem fogjátok kibírni, mert ahelyett, hogy azon dolgoznátok, hogy valahogy valamikor találkozhassatok, itt sajnáltatjátok magatokat / te magad.

2013. júl. 22. 18:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Elárulom akkor, a párom katona, és olyan helyre megy, ahova nem is szeretné, hogy utána menjek, mert nem túl biztonságos oda utazni.
2013. júl. 22. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:

hát akkor erre meg már fel lehettetek készülve, akkor megint nem értem a dolgot.

(igen nyilván katona:)

2013. júl. 22. 19:00
 10/13 A kérdező kommentje:

Fel lehettünk készülve??

Nem értem.

Most jött a lehetőség pár hete, miért lettünk volna felkészülve?

2013. júl. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!