Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanárom! Mit csináljak h. megszerezzem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon gondba vagyok... Van egy új tesitanárom kb 25év körüli és teljesen oda vagyok érte, de van egy pasim is több mint 1 éve. Nagyon nemtudom mit tegyek, vagy egyáltalán mit tehetek! Szerintetek mit tudnék csinálni, hogy megtudjam, ugy tekint-e rám mint diákjára vagy tetszem is neki? Semmikép nem szeretnék odamenni elé és mondani, szeretném, hogy ő kérdezze meg iskolán kívül mikor találkozunk...2009. okt. 21. 19:00
2/13 anonim 

válasza:

Szerintem ezt a barátoddal beszéld meg.
3/13 anonim 

válasza:

Csak mondom, hogy, ha össze is jönne veled, a kúráson kívül nem jelentenél neki semmit, tapasztalat... (volt ilyen osztálytársam). De csak hajrá, majd koppansz egyet, ebből tanul az ember. És ezt most nem rosszindulatból mondom.
4/13 anonim 

válasza:

ha középiskolás vagy és nyilván az vagy mert az embernek már egyetemen nincs tesitanára, akkor felejtsd el, ugyanis neki a te nyomulásod az állásába kerülhet. majd elmúlik, de a pasiddal szakíts, ne szivasd ha már nem vagy belé szerelmes és egyértelmű hogy nem vagy az.
5/13 anonim 

válasza:

A tanároknak tilos a diákjaikkal kapcsolatot létesíteni. Persze ez a hivatalos álláspont, viszont ha ügyes vagy lehet finoman próbálkozni nála.
6/13 anonim 

válasza:

Szerintem hiába jönnél be neki, akkor sem találkozhattok sulin kívül, ha meg mégis találkoztok, és kiderül,könnyen lehet, hogy új tesitanárt kaptok!
Amúgy nem hiszem hogy egy fellángolásért megérné elhagyni a barátodat...vagy akármi...Nem tudom hány éves vagy, de megeshet hogy a korkülömbség is nagy köztetek!
7/13 anonim 

válasza:

nekem van az egyetemen tesim:D
De felejtsd el...komolyan..mert ha kitudódik kirúgják és tesi állást nem egyszerű találni.Akkor aztán úgy bepöccenhet rád,hogy soha többet nem áll szóba veled.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem szivatom a pasim szeretem nagyon, csak bejött a képpe egy ideje ez a bizonyos tanár, és megfogott.. Jól néz ki, aranyos, jól el lehet vele bezsélgetni!
2009. okt. 21. 20:10
10/13 anonim 

válasza:

akkor maradjon ennyi..mármint jól el lehet dumálni meg ilyenek.Szerintem minden lánynak van egy úgymond plátói szerelme akit tudja hogy nem lehet de mégis milyen jó lenne....Ha agyaddal gondolkozol rájössz,hogy semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!