Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ajándék ötletet tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék ötletet tudnátok adni? Elsősorban pasik segítségét kérném.

Figyelt kérdés
Valami emlékezetes ajándékot szeretnék adni a páromnak, de már sok mindent ellőttem, szóval nehéz a választás. Szoktunk járni kirándulni, ilyesmire is gondoltam, hogy egy olyan napot szervezni, ami csak az övé, de mivel sok helyen megfordultunk, szeretnék kérni pár ötletet, minek örülnének még a pasik.
2013. júl. 22. 12:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A kincskeresős dolog jól hangzik, nagyon kreatív.

Gödöllő környékén lakunk, szóval erre keresgélnék valami programot.

Egyébként nagyon szeret vezetni, horgászni, kirándulni, inkább olyannal lepjük meg egymást, ami élményt nyújt, nem pedig tárgyi ajándék.

2013. júl. 22. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Bringa?
2013. júl. 22. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg, nekem ez tetszene (a fent leírtak alapján talán a pasidnak is)

[link]

2013. júl. 22. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!