Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az egész helyzetről?
Azt h mi legyen azt nektek kell eldönteni, de h mi van azt tudom.
Idióták vagytok:)
Ha még mindig éreztek vonzalmat akkor miért szakítottatok? Ha akarsz tőle valamit újra akkor hagyd az új kapcsolatot. Úgy sincsenek komoly érzelmek benne, őt meg állítsd választás elé. Úgyse jó a kapcsolata akkor merjen lépni, de ha ennyit nem tesz meg érted akkor csak a szája jár és el is felejtheted örökre.
22/F
az exed GYÁVA! ha annyira Veled akarna lenni akkor simán szakitana..
miért szakitottatok ?
Wite(:
Kedves Kérdező! Minap olvastam a kérdésed az oldalon és én azt gondolom, hogy legelőször is saját magadban kéne eldöntened, hogy te az "ex-ed" iránt valójában mit érzel, mert az a legfontosabb, hogy tisztában legyünk avval, hogy mik az érzéseink egy személy iránt. És ha te már tudod, hogy mit érzel akkor mond el az "ex-nek" és meglátod majd, hogy-hogy reagál. De szerintem ha ő is mondja, hogy veled szeretne lenni akkor valamit érezhet irántad csak meg kell pontosan tudnod, hogy mit. Azt viszont nem igazán értem, hogy mért várja, hogy a barátnője csalja meg és, hogy akkor szakíthasson vele szerintem ha ő nagyon "menekülni" akarna ebből a kapcsolatból akkor ő már rég szakított volna a párjával. A te kialakuló kapcsolatodról meg csak annyit, hogy neked is őszintének kell lened avval a fiúval mert nem érdemli meg, hogy "hülyitsd" szóval ha nem érzel iránta nagyon semmi vonzalmat csak szimpátiát akkor mond meg neki, hogy "ne haragudj de én nem érzek irántad szimpátiánál többet".(nem hiszem, hogy meg fog sértődni sőt értékelni foglya, hogy őszinte voltál általában az emberek 90%-a értékeli ha valaki őszinte).
Én drukkolok nektek (de szerintem ti még mindig oda vagytok egymásért:)) csak annyi, hogy mind kettőtöknek tisztázni kéne egy-két dolgot először magában, és után meg egymással.:) Sok Sikert Nektek!
Üdv: Dr. Dévid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!