Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem mondja. Nem is gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem mondja. Nem is gondolja komolyan? (fiuk/lányok)

Figyelt kérdés
Lassan 3 honapja vagyok együtt a barátommal. Eddig petting volt és én ismerem a szüleit, ő még nem. Szűz vagyok és csak ugy szeretném elveszteni, hogy nem egy pár honapos kalanddal. Viszont távkapcsolatban vagyunk. Szeretjük egymást de...sose mondja, hogy majd nyáron ezt s azt csinálunk, mindig a telet..és amikor rákérdezek, hogy "nyáron is csináljuk majd ezt s ezt" terel..most nem tervez hosszu távra? :-S vagy mi folyik le egy férfi fejében ilyenkor?
2009. okt. 21. 17:26
 1/6 A kérdező kommentje:
csak mert az eddigi barátaim mindig modnták, hogy annyira szeretnek, hogy elvennének feleségül...képesek lélni velem az életüket stb.ésfura, hogy ő ezt sose teszi.. mintha..nem akarna hosszu távra.. vagy nem értem.
2009. okt. 21. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én azt mondom h csak kicsivel tervezettek előre, nem kell feltétlen a nyárra gondolni ha még csak most lesz tél és tök sok jó programot lehet csinálni majd :)

nekem az tette tönkre a legutolsó kapcsolatomat h a volt barátom már az összeköltözésről házasságról beszélt.. :( miután szakítottam Vele megfogadtam h ezentúl soha nem tervezek annyira előre. max pár hétre de semmiképp hónapokra.. és a miénk is távkapcsolat volt. 400 km. :(

2009. okt. 21. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fura...de meg ha nem is igaz akkor is egy lany szivet ugy megtudja dobogtatni,hogy majd kiugri:D

Az en baratom is mondja,hogy mennyire szeret meg leelne velem az eletet stb.

Mi is tavkapcsolatba vagyunk de majd lesz valahogy.Szoval kedves kerdezo szerintem is fura egy picit..kerdezz ra,hogy akkor most mi van:D

2009. okt. 21. 18:03
 4/6 A kérdező kommentje:
de, hogy?...nem akarom elijeszteni :-/ és mennyi idő után modta neked, hogy leélné az életét veled stb? mert azt se akaorm h csak azért mondja mert h én kérem..
2009. okt. 21. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
egy pasi nem ugy gondolkodik. mi meg mindent tuldramatizalunk, ami nem jo, mivel csak magunknak okozunk kellemetlenségeket. nem baj ha a telet tervezi, az jön most, nem? aztan meg a tavasz. aztan jön csak a nyar. ez nem azt jelenti h nem terves hosszu tavra. de sztem tőle kérdezd meg h ki mit vár el a kapcsolattol, meg a masik feltol.
2009. okt. 24. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
sya. szerintem ebbe semmi nincs, ha nem mondja, sőt, majd rá jösz, ha egy pasi sokszor vagy hamar kimondja azt a szót, akkor nem érzi igazán, csak hátsó szándékai vannak , mert egy kedves és okos lányt könnyen kilehet használni( velem már előfordult) és ez nem feltétlenül a te butaságod. Szerintem nem baj ha nem mondja, a lényeg, hpgy érezd, és különben is ha nem érezne valamit vagy nem szeretne nem lenne veled!!!!Igazad van a szex-el kapcsolatban én is így gondoltam, annó és így is jött össze fél év után feküdtem le az első "komoly" kapcsolatomban és nem bántam meg. 2 évig együtt voltunk. A tervezés pedig hát....én sem terveznék a helyedben , mert soha nem tudhatod, hogy neked mikor hül ki ez az érzés vagy neki, és nincs mindenre magyarázat. Volt olyan palim, aki azt mondta szeret és következő nap szakítottunk, ugy hogy ne tervezz! Persze nem tudom, hány éves vagy :) . . . mert az megint más ha pl 14! puszika
2009. okt. 24. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!