Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm folyamatosan mondja, hogy megölné magát, ha elveszítene, amire sztem képes is lenne. Ha elhagynám és megölné magát, engem felelősségre vonhatnának?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kellékek
2013. júl. 21. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Mikor szakítottam a pasimmal Ő is ugyan ezzel "zsarolt"... :) Írtam a testvérének, akivel még egy háztartásban élt, hogy sajnos nem működik a kapcsolatunk és vége, de aggódom azért, hogy ne csináljon butaságot és figyeljenek rá és ne hagyják nagyon egyedül. Nem volt gond... nem csinált utólag hülyeséget. Én is dobálóztam már szakításkor ilyenekkel és még mindig élek... Elég komoly prolémás háttér kell ahhoz,hogy valaki tényleg meg is tegye és ott nem csak a szakítás játszana közre.

Ha csak ez miatt vagy vele... szenvedés a vége, örökké úgysem csinálhatod ezt. Próbáld meg a dolgokból a legjobbat kihozni és beszélni a csaj barátaival stb... lesz olyan aki megérti.

2013. júl. 21. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:

A kapcsolatotok jelenlegi állapotától függetlenül elgondolkodnék a folytatáson...

Akinek ennyi érzelmi intelligenciája van, azzal nem járhatsz hosszútávon jól.

2013. júl. 21. 22:40
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem egy próbát megér a dolog
2013. júl. 21. 22:45
 15/15 anonim válasza:
Nem vonnának:P
2013. júl. 24. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!