Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a valószínűbb?
Figyelt kérdés
Barátnőm nyaralni van külföldön.Ma van a névnapom és semmi köszöntést nem kaptam tőle.
Felhívtam ma és mondta hogy reggel küldött SMS-t,de nem kaptam SMS-t tőle már 2 napja.
Elfelejtette a névnapom vagy tényleg nem kaptam meg a küldött SMS-ét?Melyik a valószínűbb?
2013. júl. 21. 21:35
1/7 anonim válasza:
nekem volt olyan hogy 1 hétre rá kaptam meg az sms-t :)
2/7 A kérdező kommentje:
Jézus.Külföldről?
2013. júl. 21. 21:37
4/7 A kérdező kommentje:
:DD Köszi a választ.
2013. júl. 21. 21:38
5/7 anonim válasza:
Hááát, nem tudom. Nekem ez sántít. Lehet, hogy igazat mond, de inkább kamu, szerintem...
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is.Nagyon kamu szaga van ennek....De mondjuk miért hazudna?Nem értem..
2013. júl. 21. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!