Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom lekötni magam 18 évesen, csak élvezni az életet és kiélni magam. Ez olyan nagy baj lenne?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és szűz. Mindig megtetszett egy srác aztán mikor úgy éreztem, hogy megkaptam már nem kellett. Tévedés ne essEk, nem szemétkedni akartam. Egyszerűen már nem éreztem azt mint az elején. Eddig nem értettem, hogy miért.. Viszont a napokban rájöttem, hogy még nem akarom elkötelezni magam, de ettől függetlenül már szeretnék lefeküdni valakivel. Nem azért mert gáznak érzem, hanem csak már vágyom rá.. Csak ki akarom élni magam. Itt a nyár,bulik,nyaralás. Egyszer élek. Foglalkozzak elvárásokkal vagy tegyem azt ami jól esik?2013. júl. 21. 20:34
1/5 anonim válasza:
Tedd azt, amit jól esik, nem élsz kétszer. Azért az első alkalom olyannal történjen, akivel ha nem is egy pár vagytok, de érzel iránta valamit nem aznap éjjel ismerted meg:)
2/5 anonim válasza:
éld ki magad, aztán élvezd a benned tátongó ürességet
3/5 anonim válasza:
Fura, én meg fiúként vagyok így, mésem értik meg alányok, hogy én csak szexelni akarok velóük, mind járni akar velem és már nagyon elegem van, hogy sehol egy lány, aki egy jó kis barátság extrákkal jellegű kapcsolatban benne lenne.
4/5 anonim válasza:
azt csinálsz amit akarsz
a kiélés nem garancia semmire,
amúgy érdekes, megkaptad a fiút,az én fogalmaim szerint az mást jelent, max előtérben voltak
5/5 anonim válasza:
érdekes. nem jósolok neked semmi jót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!