Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek "felnőttesebb"?
Hát nem tudom... Ezt nem lehet erőltetni. Ilyen a természeted és kész. Ha kicsit idősebb leszel és több dolgot láttál és tapasztaltál akkor majd változol.
Én 21 vagyok, barátnőm 17 és ő is nagyon gyerekesen viselkedik de ezzel együtt imádom :), mivel tudom hogy nem szabad mindent halál komolyan venni és ez a gyerekes viselkedés mind a kettőnk számára pihentető.
Még csak 16 éves vagy,nem viselkedhetsz úgy mint egy 30 éves !Ezt tudomásul kell venni.Gondolkozz el azon hogy miért mondhatta neked ezt a párod? Butaságokat kérdeztél?Rosszkor szóltál,rosszat szóltál ,ami esetleg nevetségessé tett?
Ha valamit nem értettem azt megkérdeztem (még most is,30 évesen),nem baj ha nem tudod egy-egy szó,kifejezés jelentését,azt kérdezd meg.
Számodra mit jelent az hogy felnőttesebb? Gondold át ezt is és változtass abba az irányba.
EZ érettség kérdése.
Mondjuk kezdheted azzal, h komolyabban veszed a dolgokat, és megpróbálsz tényleg komolynak tűnik :)
Véleményt mondasz egyes dolgokról, lesznek saját nézeteid.. Egyszerűen megkomolyodsz. Nem röhögsz hülyeségeken, amiken kb. egy 10 éves jól elvan.
Várj még pár évet, míg felnőtt leszel!
Ha a barátod túl "gyerekesnek" tart, keressen magának egy idősebb barátnőt, és majd meglátja, hogy milyen az, ha őt fogja az, akit szeret gyerekesnek tartani.
Szia!
Egyik pillanatról a másikra nem lehetsz felnőttebb!
Minnél idősebb leszel, annál érettebb lessz a gondolkozásod, a hozzáállásod a cselekvésed.
Ha egy fiú aki állandóan ezt mondja, nem szerethet igazán, mert ezzel láthatóan megbánt és nem esik neked jól.
Egy lány érettebb a hasonló korabeli fiú társainál, próbálj olyan párt találni aki elfogad és szeret bármilyen is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!