Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rib*ancos viselkedésnek venné ezt, ha az alábbi a véleménye a páromnak az orálról?
Tehát csináltuk már párszor, (kb 5-6 alkalommal eddig) és nemrég felhozta, hogyha én nem szeretném, ne csináljam neki úgy, csak kézzel. Mert ő megalázónak tartja rám nézve, és hogy nem tartja normálisnak, hogy a lány csinálja a fiúnak, csak úgy, hogy a fiú a lánynak. (ezt úgy értelmeztem, hogy akkor inkább ne csináljam többet) Pedig én szeretném,és rá akarom vezetni, hogy ez nem rossz dolog, és hogy épp olyan normális, mint ő csinálja nekem.
Arra gondoltam, hogy a legközelebbi együtt létünknél bekötöm a szemét,és úgy csinálom majd neki.
De félek, hogy meggondolná, hogy ribisen viselkedem(ha ez a véleménye a dologról)és talán megváltoznék a szemében, vagy nem is tudom...kicsikét megijedtem, miután ezt hallottam, mert mindig is úgy tudtam, hogy ezt nagyon szeretik a fiúk.
Ti mit tennétek? Tanácsok? 18L
eddigieknél azt mondta, hogy nagyon jó volt, el is ment elég hamar.
Csak így rájött most, hogy sajnál közben o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!