Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végigsétálnál este a Népszínház utcán a szerelmedért?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2013. júl. 20. 23:03
11/20 anonim válasza:
XDD
Hjajaj, az a baj, hogy én végigmennék azokon a falvakon,városokon, de sose térnék haza a szerelmemhez. :D
Szerintem már felüllicitáltunk mindnet! :D
12/20 anonim válasza:
itt éltem pár évet, este mászkáltam egyedül, meg csajjal is.
soha senki nem kötött belém,
kicsit el van túlozva ez a dolog!
13/20 anonim válasza:
utolsó hol? a népszínház utcában?
amúgy ezek a kis falvak is el vannak túlozva
14/20 anonim válasza:
Ezekben a kis falvakban már egy tyúkért is öltek embert.
15/20 anonim válasza:
A Hős utca durvább.
Egyébként végigsétáltam már nem egyszer, még élek.
16/20 anonim válasza:
hős utca sem annyira, illetve csak egy része
17/20 anonim válasza:
Én nevezném Ózd Hétes részét..és igen, én még ott is végigsétálnék a szerelmemért :)
18/20 anonim válasza:
Ózd meg Nagybátony lemossa Budapestet a porondról
19/20 anonim válasza:
Minden azon mulik mit kepzelsz magadrol es a kornyezetrol - ez az arcodra lesz irva - milyen ruhaban vagy, stb. Szemelyes tapasztalatom az, hogyha felelem nelkul mesz legyel barki is, bekenhagynak. Ha jo cuccokban mesz, zavarban vagy, veged.
20/20 anonim válasza:
bocs a szoismetlesert, de mar a gondolat is felzaklatott : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!