Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amivel rálehet ébreszteni valakit, hogy szeret-e vagy sem?
nem akarok cintányért kölcsönözni :D:D
18....az a lényeg hogy nem szerelmes belém,de többet érez irántam mint barátság,és nem tudja eldönteni hogy összejöjjön-e velem.Beszéltünk már nyíltan de nem jutottunk döntésre,nemtudja.Ezért kérdeztem hogy tud-e vki vmi módszert.(A cintányéron kívül!!:D )Olyat gondoltam pl. vmit színlelni,elütött az autó,iesmi,de ez tudom hogy durva lenne,meg nemtudom mi értelme lenne.Szóval csak példának írtam.Ilyenek...
Mért akarod ráébreszteni?! Menj hívd el ide, oda, keresd vele a kapcsolatot, bókolj neki, és majd kiderül, hogy mi lesz, jól érzi-e magát veled, és te jól érzed e magad vele.
Mi ez a baromság, hogy most el kell dönteni, hogy szeret, vagy nem. Ez valami verseny? Nem kell szerintem megbeszélni, hogy akkor most mi szerelmesek vagyunk és járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!