Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a párkapcsolattól. Mit tegyek? Rövid részletek lent
sziasztok. szóval az van, hogy az egyik osztálytársammal már alakul valami már 3 hónapja, nyáron is sokat beszéltünk, meg ilyenek. A lényeg, hogy nekem még nem volt soha igazi párkapcsolatom, úgy hogy éreztem is volna valamit a fiú iránt. viszont ez a srác télleg tetszik, elég jól is ismerem, és örülök, hogy én is bejövök neki. mondta, hogy szünetbe majd találkozzunk, meg ilyenk..ésén félek. egyrészt járnék vele nagyon szívesen mert télleg tetszik, és nagyon szeretek vele lenni. másrészt nagyon félek. félek az elkötelezettségtől, meg mi van, ha nem vagyok neki elég jó, vagy ha kidob, vagy nemtom, de én nem tudom, hogy kell viselkedni egy párkapcsolatban. ajj, segítsetek kérlek
17/L
nyugi.
hagy fejlődni a dolgokat. ez nem úgy működik, hogy akkor ez holnaptól egy párkapcsolat.
egyre többet találkoztok, aztán mindig több időt töltötök együtt és akkor ez idővel kialakul. persze mindig csak annyit, amennyit mindketten igényeltek.
ne arról szóljon a történet, hogy "most meg kell felelnem neki", mert akkor boldogtalan leszel. viselkedj úgy, ahogy te ezt jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!