Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mindig jön velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mindig jön velem a boltba, megnézi mit veszek és ő fizet a pénztárnál, így kerüli el, hogy felesleges dolgokat vegyek. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 13:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

Ha minden hónapban az apóstól kell pénzt kérni, akkor nem engedhetitek meg magatoknak, hogy minden szart összevásároljatok, következésképpen van értelme annak, amit a párod csinál.

Annak, hogy ezt nem látod be, két oka lehet:

1. te vagy a legostobább ember a világon.

2. fake a kérdésed

2013. júl. 20. 14:22
 22/25 anonim ***** válasza:

A kérdés kamu. Annyira látszik az egész sztoriból...

Hogy mégis mire jó ez...

2013. júl. 20. 14:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Én kidobnám az ilyenért...
2013. júl. 20. 14:39
 24/25 anonim ***** válasza:

"Ilyesmiket a fizuból veszünk, egy két csekk nem lesz kifizetve legfeljebb."

Te még felelőtlenebb vagy mint én oszt 19 vagyok :DDDDD

megértem a palid xD

2013. júl. 20. 15:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha a párod nem fogna vissza, akkor nem hónap végén kéne kérni apósodtól, hanem ő tartana el titeket.
2013. júl. 20. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!