Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha így nevez a hátam mögött?
Figyelt kérdés
Van egy barátom. Mikor együtt vagyunk nagyon jó. 1-szer felhívta őt egy havarja,aki kérdezte hog hol van,erre ő meg azt felelte,hogy a csajnál? Megkérdeztem tőle,hogy ezt szerinte,így kell kifejezni?azt mondta igen,mi ezzel a baj.. Sztetek normális dolog vagy természetes,hogy így hv engem barátai körében,nem pedig úgy,hogy a barátnőmnél?:/2013. júl. 20. 12:44
1/10 anonim válasza:
Miért mit vártál mit fog mondani?
2/10 anonim válasza:
az exem is mondott ilyet... a mostani pasim inkább a "barátnő"szót használja. ez még nem ok a vitára, hidd el:)
3/10 anonim válasza:
A kérdezőnek a barátja, nem úgy beszélt róla, hogy a csajomnál, hanem úgy hogy "a csajnál". Azért van egy kicsi különbség a kettő között. Nekem ez úgy jön le mintha nem is járnának, csak egy csaj lenne akivel vagy össze akar jönni vagy nem. Szerintem ez egyáltalán nem normális
4/10 anonim válasza:
Inkább így nevezzen, mint úgy, hogy "az asszony". Szerintem ez még belefér, nem túl finom személyiségre vall, de nem is sértő. 21/F
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem probléma. Én nem akadnék ki a helyedben.
6/10 anonim válasza:
ez gáz,sokat ne várj a kapcsolatotoktól
nekem az jön le ebből az egy szóból,hogy nem tisztel és tárgynak tekint
az hogy így mondta ergo beszélt rólad a haveroknak de valószínű nem tekint a barátnőjének vagyis érzelmek nem tudom mennyire vannak nála :/
olyan 20 év körülire tippelnélek titeket
7/10 anonim válasza:
azért ne vonjunk már le messzemenő következtetéseket ebből az egyetlen egy esetből
8/10 anonim válasza:
szerintem örülj, hogy nem tagadott le, és nem azt mondta, hogy épp kajál. :D annál minden jobb...
9/10 A kérdező kommentje:
ő 22 én 21..köszi a válasz:(
2013. júl. 20. 13:18
10/10 anonim válasza:
akkor nem is a hátad mögött nevez így ha te is tudsz róla :D nekem ez csak akkor esne rosszul ha már régóta együtt lennék vkivel, és mindig így mondaná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!