Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mondanátok egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mondanátok egy pasinak azt, hogy szeretitek csak azért, hogy veletek maradjon mert nincs hová mennie?

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem, mert felépítettem az életem, ezért túl sok szőnyeget kellene kirántani alólam egyszerre, hogy ennyire másra legyek utalva.
2013. júl. 20. 09:40
 2/7 anonim ***** válasza:
nem nem mondanám....egyrészt mert becsapnám őt...másrészt meg magamat...
2013. júl. 20. 09:41
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha valakinek nincs más választása. Inkább engednétek, hogy hajléktalan legyen az illető?
2013. júl. 20. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont ha olyan a lakás, tehát van legalább kettő szoba, akkor felajánlanám neki, vagy inkább ragaszkodnék hozzá, hogy maradjon a másik szobában lakótársként amíg nincs más megoldás, nincs más lakhatási lehetősége.
2013. júl. 20. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy valakinek nincsen mas valasztasa mert mindig van. El kell menni szepen dolgozni es ha tenyleg mashogy nem is megy, el lehet menni megosztott alberletbe, azt meg egy egyedulallo is ki tudja fizetni es marad neki kajara mellette. Egyebkent mar egyszer feltetted a kerdest ahol kifejtetted hogy 15-20 ev van koztetek, most szabadult a bortonbol nem reg, nem tudjuk miert nem dolgozik de nem teszi es nem is fogja, es neked nem tetszik hogy anyad szerint segitenie kellene a hazimunkaba. Biztos hogy Te voltal be is linkelem mindjart :) A valaszunk meg mindig nem, de sajnalatos hogy azota nem talaltal meg egy jo agysebeszt mert itt mar csak az segithet
2013. júl. 20. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, az utolsó teljesen jól leírta!

Én megmondanám neki őszintén, hogy már nem úgy érzek, de adnék neki egy esélyt, hogy összeszedje magát.

Ami nagyon fontos a megszokás és a sajnálat miatt a felajánlott érveidhez teljes mértékben ragaszkodnod kell.

Voltam ilyen helyzetben, és nagyon nehéz volt, mert míg én éltem a kis életem 4 hónapig egy lakásban laktunk, de nem tudta elfogadni, és elküldeni meg nem mertem mert tudtam nincs hová. Végül békében elváltunk, de sok olyan alkalom volt, amikor a lába, előtt térdelve könyörgött, és nagyon sajnáltam hogy nem tudtam viszonozni az érzelmeit, mert olyan rendes volt, de hát elmúlt :/

2013. júl. 20. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, 4-erce célzom az első mondatomban, csak közben beelőztek a komival :)
2013. júl. 20. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!