Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kiderülne a párodnak nem lehet gyereke? És örökbefogadni és donort sem szeretne
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 13:52
11/16 anonim válasza:
Nálunk fordítva van kicsit, a párom szeretne inkább gyereket, nekem pedig nem igazán sikerült, hogy vágyjam erre. Ő is azt mondja, hogy az örökbefogadást meg ő nem szeretné, mivel nekünk is eléggé ketyeg a biológiai óra, és nem lehetne sokáig vacillálni, ezért merült fel. De nem szándékozik elhagyni és mást keresni emiatt. Továbbá én is úgy gondolom, hogy ha szeretnék gyereket de ő nem tudná megadni, akkor sem hagynám el emiatt. És nem értek egyet azzal, hogy ha valaki örökbefogadni vagy pláne donort nem akar, az eleve nem akarná a saját gyereket sem. Biztos vannak olyanok is, de ezt sem ér általánosítani.
12/16 anonim válasza:
nekem sem lehet saját de én már az első tandíj közlöm az illetovel hogy ez a helyzet 25/L
14/16 anonim válasza:
Én azt írtam, hogy én. Ez nem általánosítás, kizárólag rám vonatkozik. Továbbra is fenntartom, hogy itt csak a kompromisszum segít. Valakinek engednie kell, különben csak viták és vádaskodások lesznek végig. Ha együtt akarnak maradni - méghozzá boldog kapcsolatban - akkor muszáj ezt valamelyik félnek megtenni. Talán párterápia, szakemberrel, segítene közelebb hozni az álláspontokat. Legalábbis ártani biztosan nem ártana.
3/11
15/16 A kérdező kommentje:
12 es nagyon sajnálom:(((
2013. júl. 19. 15:09
16/16 anonim válasza:
Jól látod: "Önző mert más megoldást nem akar".
Te meg nagyon meg fogod bánni, ha vele maradsz.
Tapasztalom a sok unatkozó, gyerektelen szenilis 50-es nőnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!