Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Most titeket a feltűnően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Most titeket a feltűnően szép lányok vagy a természetes, nem feltűnősködő lányok érdekelnek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki szép,de sajnos r*banc,és a srácok csak áradoznak a képei alatt,hogy milyen szép,dögös,és kelleti magát.. Én meg egy átlagos lány vagyok,természetes,visszafogott.. Mégis mikor egy társaságban vagyok a lánnyal a fiúk velem foglalkoznak,velem beszélgetnek,nem vele,és mikor a csaj leakar égetni valamivel,vele nem foglalkoznak,mintha meg se hallanák... Akkor most ez hogy is van?
2013. júl. 19. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha piszkál, akkor ne foglalkozz vele. Féltékeny a férfi figyelem miatt. A többit fentebb megtalálod, röviden: elcseszett dolog. Rosszul lett nevelve a szülők és a társadalom által, nem csak az ő hibája. Nem kell vele foglalkozni. Nyilván azért beszélgetnek veled, mint vele mert te érdekesebb személyiség vagy. Örülj neki.
2013. júl. 19. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Könyökös térdes csak fejre, és minden más lesz, hidd el nekem.
2013. júl. 19. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
mert egy kedves átlagosan szép lány sokkal üdítőbb mint egy dögös de nagypofájú, de a másiknak valszeg a testét jobban szerethetjük :D nagy dolog
2013. júl. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!