Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
E temakorben kerdezoknek kellenne felso korhatart szabni? Mert olvastam ilyen ajanlasokat.
5X van mögötted, oké. Felső korhatárt akarsz szabni? Fogod magad, és nem írsz ide. De hagyjuk meg a választást a többi 5X felettinek, hogy legyenek kérdései, melyeket feltehet, és válaszolhasson másnak, ha úgy érzi, tud tanácsokat adni.
5X felett is lehet valakinek problémája/kérdése randizással, sz.xualitással, ismerkedéssel kapcsolatban. És ő is válaszolhat a kis tapasztalatlanoknak fogamzásgátlással, szüzességgel kapcsolatosan.
Ha te öregnek érzed magad a rovathoz, hát ne írj ide. :) Én nem érezlek téged öregnek hozzá.
Azért nem értettük a kérdést egyből,mert nem olvastunk felső korhatárról sehol, eddig.
Ezt eddig csakis itt láttuk. Így automatikusan azt gondoltuk a terjedelmes másfél soros kérdés után, hogy ez a saját nagy ötleted, de legalább,hogy támogatod.
Legközelebb legyen kicsit egyértelműbb, vagy részletesebb, hogy mire gondolsz.
Mert szép és jó,hogy az 5. válasz környékén kifejted, de egyszerűbb lett volna már a kérdésben, és akkor talán nem értjük ennyien félre.
Szóval nem csak a válaszadók tévedhetnek, a kérdésben is lehet hiba.
Én se olvastam még felső korhatáros ötletről. Egyedi vélemény lehetett, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki.
(alsó korhatár meg kizárólag a Szexualitás témában van - bár szerintem ott se kellene)
7-es vagyok.
A fiatalokra vonatkozólag azt írtam, tisztelet a kivételnek.
Nyilvánvalóan ez nem a terhesség vagy a nőgyógyászati problémákra vonatkozik.
De a pontozzátok az arcomat fiúk, meg, szerintetek milyen a testem, fehérneműs képpel, szerintem nem 12-15 éves gyerekeknek való a visszaélés miatt is többek között, meg egyébként is.
ha az én lányom csinálna ilyeneket, szívszédülést kapnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!