Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

E temakorben kerdezoknek kellenne felso korhatart szabni? Mert olvastam ilyen ajanlasokat.

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5X van mögötted, oké. Felső korhatárt akarsz szabni? Fogod magad, és nem írsz ide. De hagyjuk meg a választást a többi 5X felettinek, hogy legyenek kérdései, melyeket feltehet, és válaszolhasson másnak, ha úgy érzi, tud tanácsokat adni.

5X felett is lehet valakinek problémája/kérdése randizással, sz.xualitással, ismerkedéssel kapcsolatban. És ő is válaszolhat a kis tapasztalatlanoknak fogamzásgátlással, szüzességgel kapcsolatosan.

Ha te öregnek érzed magad a rovathoz, hát ne írj ide. :) Én nem érezlek téged öregnek hozzá.

2013. júl. 19. 11:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért nem értettük a kérdést egyből,mert nem olvastunk felső korhatárról sehol, eddig.

Ezt eddig csakis itt láttuk. Így automatikusan azt gondoltuk a terjedelmes másfél soros kérdés után, hogy ez a saját nagy ötleted, de legalább,hogy támogatod.

Legközelebb legyen kicsit egyértelműbb, vagy részletesebb, hogy mire gondolsz.

Mert szép és jó,hogy az 5. válasz környékén kifejted, de egyszerűbb lett volna már a kérdésben, és akkor talán nem értjük ennyien félre.

Szóval nem csak a válaszadók tévedhetnek, a kérdésben is lehet hiba.

2013. júl. 19. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
A fiatalokat miért zárnátok ki? Legyen inkább terhes meg beteg?
2013. júl. 19. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Én se olvastam még felső korhatáros ötletről. Egyedi vélemény lehetett, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki.

(alsó korhatár meg kizárólag a Szexualitás témában van - bár szerintem ott se kellene)

2013. júl. 19. 11:34
 15/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

A fiatalokra vonatkozólag azt írtam, tisztelet a kivételnek.

Nyilvánvalóan ez nem a terhesség vagy a nőgyógyászati problémákra vonatkozik.

De a pontozzátok az arcomat fiúk, meg, szerintetek milyen a testem, fehérneműs képpel, szerintem nem 12-15 éves gyerekeknek való a visszaélés miatt is többek között, meg egyébként is.

ha az én lányom csinálna ilyeneket, szívszédülést kapnék.

2013. júl. 19. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!