Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik valaki, de kapcsolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik valaki, de kapcsolata van? Ne foglalkozz vele. (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Még mielőtt le lennék bunkózva. Nemrégiben feltettem egy kérdést, miszerint azzal van-e párkapcsolatban a válaszoló, akivel valójában szeretne?

Tudod milyen eredményt kaptam? A válaszolók több mint fele, NEM azzal van együtt, akivel szeretne.

Eddig én is tahó dolognak tartottam, hogy más kapcsolatába belekontárkodjak, de ennek tudatában full nyugodtan fogok bárkire ráhajtani, hiszen kevesebb mint 50% az esélye, hogy boldog.

2013. júl. 18. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet próbálkozni de nem biztos,hogy jó vége lesz nekem is volt kapcsolatom és engedtem a kísértésnek de dobtam a pasit pár szex után.
2013. júl. 18. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
amilyen szerencsések az emberek pont abba a kapcsolatba fogsz bele rondítani amelyikbe full boldogok..
2013. júl. 18. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Nekem mondjuk nem kellene olyan ember, akit egyrészt el lehet szeretni a párja mellől, másrészt simán benne van egy olyan kapcsolatban, amiben nem boldog.
2013. júl. 18. 23:39
 4/7 A kérdező kommentje:

#3 nem fogod elszeretni, mivel nem szerelmes.

Másrészt az emberek durván jelentős részének mindegy, hogy boldog-e vagy sem, csak legyen valakije.

2013. júl. 18. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, nem szó szerint gondoltam, ez csak egy kifejezés -.- A lényeg az, hogy aki így otthagyja (megcsalja) a párját, az veled is bármikor megteheti. Ha nem szereti, és korrektül szakít vele, az más, akkor ugye belerondításról se nagyon lehet szó.
2013. júl. 18. 23:56
 6/7 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudod, hogy éppen az a szingli csaj, akivel ismerkedsz pont nem olyan lenne ilyen helyzetben? Csak azért, mert szingli?
2013. júl. 19. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért normális esetben nem azon filozofálnak az egymással ismerkedő emberek, hogy vajon a másik ott fogja-e őket hagyni egy másikért...

De amúgy mi a gond? Bepróbálkozni mindenkinél be lehet, senki nem tiltja.

2013. júl. 19. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!