Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: nektek kizáró ok, ha egy huszonéves pasinak még nem volt komoly kapcsolata?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 20:16
1/9 anonim válasza:
Az nem kizáró ok. Helyette a béna személyisége, igénytelensége (stb.) a kizáró ok.
2/9 A kérdező kommentje:
De abszolút nem zavarna, hogy vajon eddig miért nem volt? Biztos ott motoszkálna szerintem!
2013. júl. 11. 20:18
3/9 anonim válasza:
Mondtam...hogy az utóbbiak igen, zavarnának.
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez kizáró ok, csak sokan nem merik így bevallani. Azt gondolják tudat alatt ha ennyi idő alatt nem volt kapcsolata akkor biztos valami baj van vele.
5/9 anonim válasza:
ha amúgy semmi bajom vele, akkor nem zavarna
6/9 anonim válasza:
Szerintem ha nincs komolyabb oka, akkor nem kizáró ok.
7/9 anonim válasza:
Önmagában nem kizáró ok a lányoknál, viszont ez amiatt lehet, h csúnya vagy, ami pedig már kizáró ok.
8/9 anonim válasza:
Dehogy lenne kizáró ok. Nekem sem volt még, hogy jönnék én ahhoz, hogy mást elítéljek emiatt. 20L
9/9 anonim válasza:
Ez önmagában természetesen nem.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!