Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt? Csak szivat?

Figyelt kérdés
Angol tanfolyamon találkoztam egy nagyon helyes fiúval, látszólag észre se vett de később mondta egy közös ismerősünk hogy érdeklődött rólam. Aztán hetekig egyetlen órán sem szólt hozzám, próbáltam elcsípni a tekintetét de nem nagyon sikerült. Gondoltam biztos nem érdeklem de azért bejelöltem facebookon. Rögtön visszajelölt megbökött meg rámírt. Ez már egy hete volt, azóta minden nap beszélgetünk, de csak neten :( Ott nagyon udvarolgat (szép a szemem a mosolyom, az alakom, a képeim stb.), nagyon jól el tudunk beszélgetni, olyan mintha tényleg akarna valamit, de amikor meg találkozunk a tanfolyamon olyan mintha még sose beszéltünk volna, rámmosolyog de utána végig a haverjaival van, nem jön oda, olyan mintha élőben nem is akarna beszélni. Amikor mondom neki azt mondja nem akart zavarni (mert a barátnőmmel szoktam lenni), de mondom neki hogy nyugodtan jöjjön örülnék neki, ilyenkor mindíg megigéri aztán sose jön. Elkérte a számomat (perce facebook-on..) de mondom neki hogy csak akkor kapja meg ha személyesen kéri...de még ezek után se képes megszólítani élőben. De a számom nagyon kellehet neki mert már a legjobb barátnőmtől kérte el (persze nem adta meg neki)..meg a barátnőmtől kérdezősködik rólam, meg érdekli hogy én kérdeztem-e róla valamit, de azt mondta a barátnőmnek azért nem akar odajönni a tanfolyamon mert nem akarja hogy a többiek tudjanak róla...pedig a legjobb haverja mindenbe be van avatva mert rám szokott ő is írni a sráccal kapcsolatban...szóval nem értem miért nem akarja h mások tudják..ciki vagyok vagy mi? most komolyan nem értem..lehet hogy csak szivat és nem is akar semmit? csak hülyít? szerintetek? bocsi hogy hosszú lett de már nagyon el vagyok keseredve :/ 17/L

2013. júl. 18. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy csak szivatna

szerintem érdekled, csak félénk a haverjai elött

találkozzatok kettesben

2013. júl. 18. 19:59
 2/4 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak nincs annyi önbizalma élőben hogy odamnjen hozzád. Neten keresztül teljesen más dumálni valakivel, és az is teljesen más ha élőben kell odamenni és kezdeményezni. Nem gondolom hogy szivatni akar. Tedd meg te az első lépést felé személyesen... aztán kiderül hogyan tovább :)
2013. júl. 18. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem se csak szivatni akar, csak félénk szerintem. szerintem is menjetek el kettesben valahova, persze ne te hívd el valahová, hanem pl.: hozd fel, hogy nagyon megszeretnéd valamelyik filmet, csak nincs kivel megnézned, mert a brátnődet nem érdekli, és akk hátha felhozza, hogy majd ő elvisz.
2013. júl. 18. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet, hogy szégyell, arra megtennéd neki és csá. Nagyon férfias neten dobálózni a szavakkal utána, meg "jaj bocsi nem, akartam zavarni", ez gyáva duma. Szereintem hagyd ezt, nem tesz érted ez semmit. Ha akar, akkor jöjjön oda kérdezze meg, hogy zavar-e vagy hivjon randira valahogy. Én megmondanam neki a haverjai előtt, hogy ha szemelyesen nem szól egy szót sem, akkor facen ne is irjon semmit... ez én lennék, de te tudod.
2013. júl. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!