Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is csak szívat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak szívat vagy én látom rosszul?

Figyelt kérdés
februárba megismertem egy pasit egy társkeresőn.Én írtam neki és azóta is én írok folyamatosan.Kedves velem meg mondta,hogy szép nő vagyok,de valahogy zavar,hogy ő nem keres.600 km választ el minket és amikor rákérdeztem a talira,akkor azt írta,hogy nem valószínű,hogy összejön.A munkája oda köti engem meg ide.Ő most 32 éves én meg 20 vagyok.nem tudom mit csináljak,mert nagyon érdekel a pasi,sok hasonlóság van benünk.

2013. máj. 13. 19:37
 1/3 Szinesszappanbubrek válasza:

Valószínűleg átgondolta, hogy 600 km elég sok..És sajnos lehet talált valami közelebbi leányzót!

Én nem igazán bízok ebbe a társkeresős ismerkedésekbe.

Lehet, csak szórakozott,és nagyon sok lánynak írta hogy milyen szép. aztán lehet valaki kicsit bátrabb és beválalósabb volt és azt választotta..

Ne Foglalkozz vele, fel a fejjel. Annyi pasi van még.Közelebbit és jobbat is találsz majd.

Olyat keress aki magától ír neked, és ne olyan után fuss aki nem keres!!

Fiatal vagy még, sok-sok lehetőséggel :3

2013. máj. 13. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam, de hidd el, az ilyen nyögvenyelős távkapcsolatoknak mindig szenvedés a vége! :(

Végigcsináltam, tudom...sajnos!

23/L

2013. máj. 15. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy ha megírja, hogy nem jön össze, akkor miért nyomod még?

Fiatal vagy, teli lehetőséggel. :) Keress mást, 600 km rettentően sok.

2013. máj. 15. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!