Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép csajt nem kapok, a ronda meg nekem nem kell. Van még valaki így ezzel?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 18:41
11/22 A kérdező kommentje:
Azért az nem rossz hogy a 10 válaszból 1 értelmes van, na mindegy. Egyébként jogos amit az első ír, de akkor továbbra is ott a kísértés hogy egy szép nőt szerezz :)
2013. júl. 18. 18:51
12/22 piriiiiii válasza:
Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.
Ez van.
13/22 anonim válasza:
A kérdésed értelmetlen! Nem gondolod, hogy el vagy szállva magadtól? Néz a tükörbe és magad is látni fogod a választ, hogy miért nem kapsz szép lányt, amellett még bunkó is vagy!
14/22 Akszidentális Errőr válasza:
A szépség szubjektív. Ha nem ilyen felszínesen állnál a dolgokhoz, és tudnál férfiként viselkedni, akkor biztosan találnál egy olyan számodra szép nőt, aki téged akar.
15/22 anonim válasza:
én meg semmilyet nem kapok:)
de belegondoltam minap hogy megvan mindenem ház kocsi pénz több is mint kéne
akkor minek egyáltalán nő?
16/22 A kérdező kommentje:
13 - Nem értem, miért vagyok bunkó?
15 - Egy pár évig én is elvoltam ezzel a gondolattal, de rájöttem hogy azért mégiscsak kéne.
2013. júl. 18. 19:15
17/22 anonim válasza:
A válaszaidból! Nem tudom mit vársz egy ilyen kérdésre!
18/22 A kérdező kommentje:
17 - Kíváncsi voltam van-e még itt valaki hasonló helyzetben. Ha elolvasod újra, ez volt a kérdésem.
Egyébként értékelem én a belsőt is meg minden, de most ha egyszer nem tetszik a csaj akkor hiába.
2013. júl. 18. 19:23
19/22 A kérdező kommentje:
Az észrevételem továbbá a dologgal kapcsolatban: az esetek nagy részében szép csajok jóképű pasikkal vannak, ronda csajok meg rondább pasikkal. Namármost az a ronda pasi aki egy ronda lánnyal van az vajon szépnek látja azt a lányt? Vagy szerinte is ronda de beletörődik hogy ez jutott ?
2013. júl. 18. 19:29
20/22 kolosszus22 válasza:
Jó kérdés, de szerintem tudat alatt a normálisabbak tudják mi a saját szintjük és vonzódnak is hozzá. Gondolom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!