Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok mikor szeretett hiányotok van?
Figyelt kérdés
Egyre többször tör rám ez az érzés és nem tudom mit csináljak néha már igen rossz tud lenni...2013. júl. 18. 18:29
1/9 anonim válasza:
keresek hozzám hasonló szeretethiányos lányt és megszeretgetem, bár ez eddig nem igazán működött...most se vagyok az a hűdeboldog ember :/
16/f
4/9 anonim válasza:
csapd ki egy zsepibe.. ha összejön az élet, a zsepit elhagyhatod.
6/9 anonim válasza:
Bebújunk az ágy alá, és hisztizünk, mint egy kislány. Amíg a csótányok meg nem unják, és el nem zavarnak...
7/9 anonim válasza:
Találkozom az exemmel, aki a legjobb barátom, együtt alszunk és átöleljük egymást közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!