Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal nem birjuk elviselni egymás múltját ha rágondolunk, hogy eddig kivel mit csinált a másik felfordul a gyomrunk és dühösek leszünk. Hogy lehet kikeveredni ebből a hülye helyzetből?
Figyelt kérdés
Viszont "tapadunk egymásra mint a piócák" és nem tudjuk elképzelni az életünket a másik nélkül.Hogy lehet ezt eldönteni, hogy akkor most útálat vagy szeretet? Ö régebben sokat mesélt arról hogy mennyire szerette a volt barátnőit meg hogy sirt utánnuk mert elhagyták más miatt. Enged ez idegesít. Tudom hogy még mindig velük lenne, ha nem dobták volna ki. Igazából azt szeretném ha visszamenne valamelyik kényes alacsony idősebb barátnőjéhez én pedig megkaphatnám azt akit mindig is akartam, és mindenki boldog lenne. Ez szinte lehetetlen. Mit csináljak? Hogy tegyem túl magam az összes hülye érzésemen? 17/l2013. júl. 18. 16:28
11/12 anonim válasza:
1: 17 éves vagy... Miket csináltál te az elmúlt 2 évben?
2: kell egy bizonyos érzelmi intelligencia, hogy elfogadjuk már nemiszerve bizony járt már itt-ott.
12/12 anonim válasza:
Én is így voltam.
Legközelebb ne kövesd el ezt a hibát. Az új barátomnak megmondtam, hogy nem akarok a múltunkról beszélni, sem az övét nem akarom hallani, és magamtól a sajátomat sem fogom mondani, max. ha kérdezi. Totál jó minden. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!