Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudatosítsam benne?

Figyelt kérdés

Külső szemmel tudom, hogy nincs értelme a kapcsolatunknak, de a szerelem erősebb, és annyi harcot megvívtunk már, hogy nem kezdem elölről valaki mással, ha szerelmes vagyok. A párom negatív tulajdonságai, ami napi szinten felszínre tör:

- ha társaságba hivatalos otthon hagy

- mindig az utolsó pillanatban tudok meg mindent

- ha vitatkozunk, elő áll azzal, hogy mikor itt és itt volt ott ez és ez történt ezzel, azzal a nővel

- ha elmondom neki a sérelmeim, elrohan és kikapcsolja a telefonját

- elvárja, hogy én kérjek bocsánatot, ha ő a hibás

- ha ő megkér, hogy ne utazzak el, vagy ne menjek el most ide, és nem megyek, ez később nem működik kölcsönösen

- viszont,ha nem az van, ahogy ő szeretné akkor gyakorlatilag meg parancsolja, ha nem akarok összeülni aznap a barátnőimmel,mert vele szeretném tölteni az estét és pihenni, megzsarol hogy ő elmegy otthonról, ha nem megyek el

- egyszerűen ha nincs kedve nem veszi fel a telefont

és még órákig sorolhatnám, elhagyni nem szeretném, viszont szeretném éreztetni vele, hogy elveszíthet ha nem változtat a hozzáállásán, és a viselkedésén, némileg, mert hiába mondom, egyik fülén be a másik meg ki. Mit tehetnék, hogy erre rádöbbenjen, de én se veszítsem el?

2013. júl. 18. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
de, el fogod hagyni. Ő ilyen. Ha nem tetszik, pápá. Nem fog változni.
2013. júl. 18. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Te elhiszed, hogy ezen változtatni fog? Naív vagy. Ha lelépnél az lenne a legjobb.
2013. júl. 18. 16:11
 3/3 zoliba' ***** válasza:
ezt egy az egybe így tételesen írd le neki,majd kapcsold ki a telód. Beparázik meglásd. Szedje már össze magát. Meg te is.
2013. júl. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!