Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden fiúnak ezek a kacsaszájú lányok tetszenek?
Nem minden fiúnak..vannak kivételek..
Normális vagyok,jó tanuló,és már volt hogy egy csomó "ribi" rám hajtott,de hidegen hagytak,nem érdekelnek olyan csajok akiken a fél város átment.
Nekem normális,szép,okos barátnő kell,csak már ez is ritkaság,és nekik is a bunkók tetszenek.
Tisztelet a kivételnek.
okés kérdező. normális ízlésű. írd körül légyszi!
ha valakinek nem tetszik a kacsaszájú csaj, akkor az normális ízlésű? okés. mi van akkor azokkal, akiknek nem tetszenek a kacsaszájúak, de tetszenek a darkos, agyontetovált, kicicomázott goth csajok? számomra ők egy kicsit különcök, de igyekszem nem ez alapján megítélni őket.
akkor most mi a "normális"? :)
megmondom a választ: mindenkinek más :) nem lehet általánosítani, hanem nyitott szemmel kell járni és akkor meglátod azokat az embereket, akik esetleg egy-két hibájuk mellett "normálisak". számodra. másoknak meg ezek az emberek nem fognak tetszeni és ez így van rendjén.
uff, én beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!