Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözzek vele a nyárra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Claww kérdése:

Összeköltözzek vele a nyárra?

Figyelt kérdés

Nos arról lenne szó hogy van egy barátom 17 éves , 3 hónapja vagyunk együtt, nem volt még köztünk nemi kapcsolat. Én 16 éves lány vagyok és most a barátom arra gondolt hogy sulikezdésig bérelünk egy házat és addig együtt "lakunk" mert sajnos 82 kmre lakunk egymástól és több időt szeretne eltölteni velem. Kb 2-3 naponta talizunk (a nyári szünetben) iskola időben minden nap látom ugyanis kolis abban a városban ahol én lakom.

Kiváncsi vagyok a véleményetekre.

2013. júl. 18. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

A 17 éves barátod és te 16 évesen mégis miből bérelnétek házat és miből élnétek meg?

Mert az egy jó nagy baromság lenne, hogy a szülők pénzén ti 3 hónapra romantikázzatok.

Arról nem is beszélve, hogy ki fog főzni, mosni, takarítani?

2013. júl. 18. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
ilyen fiatalon eléggé necces a dolog. fenn is kell tartani azt a házat, élni is kellene. ráadásul 3 hónapja vagytok együt..... ne vállald be. a szüleid se néznék jó szemmel, és a sulikezdés után újból velük laknál....
2013. júl. 18. 11:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos kérdések ...

A balatonparton a szüleink bérelnék nekünk. Ők ajánlották fel. Ugyanis tudják hogy nagyon keveset tudunk együtt lenni..

Főzni : Én is főznék vagy akár ő is tud.

Mosni: nem nagy dolog csak érteni kell a mosógéphez.

Egyébként itthon is főzök mosok takarítok segitek anyukámnak amiben csak tudok. Szerencsére nem kell nélkülöznünk semmit sem elég jól állunk anyagilag. Igen el vagyok kényeztetve de nem vagyok az a barbie baba tipus aki csak a körmeihez és a vásárláshoz ért.

És dolgoznék én is és ő is nyári munkában napi 4 órás műszakban egy étteremben. heti 25.000 ft/fő szóval ezzel nem lenne gond :)

2013. júl. 18. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, az biztos, hogy izgalmas lenne, csak aztán nehogy a kapcsolatotok menjen rá a sok együtt töltött idő miatt... sok veszekedést szülhet ez az egész...
2013. júl. 18. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy sok veszekedést szűlne de ha nem vagyunk elég erősek ahhoz hogy együtt megoldjuk nincs értelme folytatni a kapcsolatunkat.
2013. júl. 18. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!