Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözzek vele a nyárra?
Nos arról lenne szó hogy van egy barátom 17 éves , 3 hónapja vagyunk együtt, nem volt még köztünk nemi kapcsolat. Én 16 éves lány vagyok és most a barátom arra gondolt hogy sulikezdésig bérelünk egy házat és addig együtt "lakunk" mert sajnos 82 kmre lakunk egymástól és több időt szeretne eltölteni velem. Kb 2-3 naponta talizunk (a nyári szünetben) iskola időben minden nap látom ugyanis kolis abban a városban ahol én lakom.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
A 17 éves barátod és te 16 évesen mégis miből bérelnétek házat és miből élnétek meg?
Mert az egy jó nagy baromság lenne, hogy a szülők pénzén ti 3 hónapra romantikázzatok.
Arról nem is beszélve, hogy ki fog főzni, mosni, takarítani?
Teljesen jogos kérdések ...
A balatonparton a szüleink bérelnék nekünk. Ők ajánlották fel. Ugyanis tudják hogy nagyon keveset tudunk együtt lenni..
Főzni : Én is főznék vagy akár ő is tud.
Mosni: nem nagy dolog csak érteni kell a mosógéphez.
Egyébként itthon is főzök mosok takarítok segitek anyukámnak amiben csak tudok. Szerencsére nem kell nélkülöznünk semmit sem elég jól állunk anyagilag. Igen el vagyok kényeztetve de nem vagyok az a barbie baba tipus aki csak a körmeihez és a vásárláshoz ért.
És dolgoznék én is és ő is nyári munkában napi 4 órás műszakban egy étteremben. heti 25.000 ft/fő szóval ezzel nem lenne gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!